Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki ...z decyzją było łatwo gorzej z oczekiwaniem, pewność siebie wtedy maleje ;) a sąsiadów nie mamy jeszcze ha ha ... mój kochany małżonek mówi, że najwyżej machniemy na biało jak MI się nie spodoba ... no skarb :)

Casuall popatrz poniżej ten Pan robi fajne sosnowe łóżka w wydaj mi się przystępnej cenie... może się da namówić na koparkę?

http://moda.allegro.pl/lozeczko-lozko-samochod-auto-dzieciece-i1338790675.html

A tu inne modele jako inspiracja

http://www.google.com/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=digger+bed&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=VlP3TLa9GcyFhQeFh6HGDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CDUQsAQwAQ&biw=1280&bih=610

Mi się bardzo podoba również łóżko - koparka JCB

Dzięki, że się podzieliłaś, ale widziałam to cudo chwilę wcześniej, jak weszłam w ten link podany przez aricie :pWięcej rzeczy tam mi się spodobało :cool: A co do drzwi, to wcale mnie to nie zdziwiło szalona kobieto:lol2: Ja też tak zamawiałam moje, tylko niestety nie są żółte :( Gdybym teraz wybierała byłyby niebieskie :yes:

Anja, Ash, Anetko, Nelli, Rere ... no dziękuję Wam kobiety ... jakoś to bydzie ... się zobaczy ... niby teoretycznie termin zamówienia mija tuż przed świętami ale praktycznie na to nie liczę ... a tu drzwi ...

firma Lupol model Iwona

http://i2.fmix.pl/fmi1599/2a16dfa80022ceeb4cf805d1/zdjecie.jpg

Aricia ... no super ... Twoja własna robota :jawdrop: ? a czym będziesz dekorować?

jasne, że moja,a kto inny chciałby coś takiego zrobić !!!!! ;)

planuję zakupić dekoracyjne jabłka o wielkości naturalnych + trochę filcowych pierdół . ma być tego niewiele, przecież chodzi o industrial....biedne moje dziecko, co to za choinka :rotfl:

p.s. ponad 3 godziny spędziłam dziś w costoramie, dobierając materiały, ....a pod nie projekt.... co chwila jakiś sympatyczny pracownik podchodził z pytaniem "w czym pomóc"...a ja na to "nieeee, dziękuję, ja tylko oglądam"... no bo jak wytłumaczyć normalnemu człowiekowi, co chcę skonstruować?

Edytowane przez aricia

Casuall koniecznie sie pochwal jak ci idzie z lozkiemi jakie planujesz dodatki do pokoju malego budowlanca. Ja zamierzam troche kupic tutaj ale reszte pewnie w Polsce wiec wszelkie namiary mile widziane.

Prawdziwy Anika ano decyzja nie podjeta. Chetnie polozylabym siding ale maz kategorycznie sie nie zgodzil (no i tak dobrze mu idzie biorac pod uwage urzadzanie domu ze mna) wiec nie naciskam i mysle intensywnie.