Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lasche przyznam się, że Twoje ispiracje sledzę. Wiele z nich będzie stanowiło podstawę przy wykończeniu pokoju dla chłopca w militarnym stylu. Mam już pomysł na meble i teraz tylko szczegóły sobie układam. Myślę, ze wiele z tych inspiracji mi sie przyda do tego. :)

Mayland witam serdecznie ... zawsze to milej inspirowac sie w grupie , a potem zobaczymy co nam z tego wyjdzie ;)

Aricia (fajny nowy awatar by the way ) moje gusta zmienily sie o 180 stopni w ciagu roku ... no masakra ... niestety stare miarki sa baaardzo drogie ... wiec teraz musze polowac na stare emaliowane reklamy i narzedzia ... zglaszam sie z uprzejma prosba do forumowiczow posiadajacych zbedne miarki ... wysylajcie ... adres dostepny na priv ;)

ja tylko siedze i ogryzam paznokcie(znaczy koncowki od olowkow)i zapisuje to wszystko na kompie(oczywiscie nie ogryzionym olowkiem hehe)........

juz mam prawie cala koncepcje domu i wszystko praktycznie znalezione u lasche :p

mam nadzieje,ze mnie z domu nie wymelduja,jak zaczne im urzadzac :lol2:

:hug: ... ściana marzenie :) ... modelka nie mniej ... i niech mi ktoś powie ... dlaczego już się tak pięknie kabli nie robi ... bo do przełączników "garażowych" (bo u mojej babci w garażu i piwnicy takie są :0 ) ... to wrócilismy i słono za ten powrót płacimy :) ...

... te cuda z "lenijek" ... zawodowe ... posłuchaj ... jak już wrócisz to ja muszę ... no muszę (choć mam zmysł orientacyjny kury ... albo i mniej i podóże mi kiepsko wychodzą ) ... zobaczyć twój dom na żywo :) ...