Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

popełniłam jeszcze dekoracje bombkowo - sznurkowe

http://i2.fmix.pl/fmi1280/695f562c00132a954d040457/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1926/c26988ed0002c1cf4d04045d/zdjecie.jpg

i o jedną powiększyła się kominkowa dekoracja

http://i2.fmix.pl/fmi2137/375383e600194de14d040454/zdjecie.jpg

ufff... a to dopiero połowa weekendu

No to ja o jeden roczek zlicytuję niżej ;)... 31 grudnia będzie rok po magicznej trzydziestce :p

Lasche podróż fajna. Drzwi cudne! Fakt, w PL mało drzwi kolorowych. Szukam w pamięci jakiś innych niż białych albo drewnianych... Niestety w około mnie same takie.

Tutaj, w wynajmowanym domku, miałam drewniane pomalowane na ognisto- czerwony, ale LandLady nam wymieniła na plastik, botamte masakrycznie się tukły i sąsiadom przeszkadzały. Te są cichutkie tylko szkoda, że białe :(

Ps. Ja też się wpraszam do Ciebie, może być i na libacje ;)

No to ja o jeden roczek zlicytuję niżej ;)... 31 grudnia będzie rok po magicznej trzydziestce :p

To ja jeszcze się dołożę do kompletu, rok niżej, rocznik 80 ;)

Ciężkie to było przeżycie,ale teraz jakby leci od nowa ;)

Edytowane przez Nelli Sza

Dziewczyny ...najpierw się grzecznie zawstydzę i podziękuję za miłe komentarze względem mej skromnej ;) osoby :oops: a potem się zawstydzę potrójnie :oops::oops::oops: bo... (no nie zdarzyło mi się to od czasów nastoletnich, kiedy to bez dowodu próbowałam się wkręcić na dyskotekę) ...postarzyłam się o rok :jawdrop: (a mówią, że po trzydziestce to się sobie lat odejmuje raczej ) i dopiero na to wpadłam po wpisie Anetki (no nic czas do podstawówki liczyć się nauczyć) :rotfl::lol2::rotfl:Jam rocznik 78 ...jeszcze rok do wieku Jezusowego :)

Odnośnie pijaństwa u mnie ...zaproszenie otwarte dla wszystkich chętnych ...zapisy w okolicach jesiennych 2011 ...no może zimowych ;)

Odnośnie drzwi ...ja mam na ich punkcie bzika ...wezmę za tydzień aparat i przejdę się po naszym miasteczku to pokażę Wam cuda ...

ha! toć to najlepszy rocznik !!!!! ;)

obfotografuj wszystko, czekam na fotorelację z wywieszonym jęzorem!

wymyśliłam sobie taki myk:

skoro nie mogę mieć mnóstwa rzeczy, których tak pragnę,żeby zdobiły moje em ( meble i inne gadżety),postanowiłam znaleźć jakieś super foty tych przedmiotów. oprawię je w ramki i stworzę sobie takie tematyczne minigaleryjki w mięszkanku!