aniutaJ 30.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam, ujawniam sie Smakowite rzeczy wynajdujesz, lampy z tego ostatniego sklepu przepiekne. Moze wiesz czy wysylaja do Polski? pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No to ja Tobie coś pokaże też - to znaczy tam skierowała mnie Konstancja : więc to w sumie dzięki/przez Nią http://www.decostyl.pl/aktualnosci/dekoracje-inspiracje-aranzacja-wnetrz/blask-srebra-new-york-manhattan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 A znam A pytałam o cenę jednego z kinkietów A zeszłam na zawał jak odczytałam odpowiedź Oj chyba taniej jest sprowadzić ze Stanów i to taką z patyną czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No to teraz mnie podłamałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.06.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nelli Wanna jak wanna, ale wanna pełna piany to jest to :) Czy jest jakaś, choć maleńka szansa, że pokazałabyś troszkę więcej zdjęć swojej łazienki? Od dawna chciałam Cię o to poprosić. Pewnie! Poślę, tylko jutro, bo dziś już padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 JA też się podłamałam jak zobaczyłam toCena lampy to 1900PLN. Wymiary: ø-40x60x75. Lampa jest metalowa. Kolor ciemny grafit. Bardzo wysoka jakosc wykonania. A to taki mały kinkiecik był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 niestety .........moja a la z planu filmowego ....6 tys .........a nie da sie prowadzić ....... bo to nie samochód ale jest te,z pare ładnych i w skromniejszej cenie na drugiej stronie Moniki (fajny blog prowadzi ...) http://showroom.decostyl.pl/ (powtarzam sie wkleiłam też u Mychy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) No to jak zaczęłam robić zamieszanie w temacie oświetlenia to żeby was dobić Drogie Panie co w nocy nie sypiacie przedstawiam JIELD LAMP - To ta z serii MUSZE MUSZE MUSZE MIEĆ tupniecie nogąhttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/02-23-jeilde.jpg http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/lazienkowe%20inspiracje/kinkietjielde.jpg Będzie idealnym kinkietem (a raczej kinkietami bo potrzebuję sztuk dwie) nad lustra w górnej łazience. Ale też kocham w innych wcieleniachbiurkowymhttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/sypialniane%20inspiracje/desk2.jpghttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/pokoje%20chlopcow%20inspiracje/home-office-closet-makeover-sz-0303.jpghttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/jielde_clip_lamps.jpghttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/popwuping.jpghttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/IMG_2091.jpg lampa podłogowa http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/jielde.pnghttp://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/lampa/jielde_main2.jpg a na to nawet patrzeć nie mogęhttp://www.pbteen.com/products/hi-light-clip-light/?pkey=cside-table-bedroom-lamps Edytowane 2 Lipca 2010 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 01.07.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Aaaale tu u Ciebie pięknie...Zakochałam się w podlodze Rako.I w paru innych rzeczach...Proszę o więcej cudnych inspiracji:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.07.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 W końcu tutaj też się oficjalnie przywitam, bo już mi wstyd - dzień dobry siostro przybrana, odnaleziona po latach Co zdjęcie to komentarz: o! o! ja tak chcę, i to chcę i to też, ooooo a to jakie śliczne, a ta ściana boska itd. itp. Dlaczego ja FM odkryłam tak późno? gdzie ja byłam przez ostatnie lata? w jakiej nieświadomości żyłam... pozdrawiam cieplutko w ten słoneczny dzień asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 01.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) jak ja sie ciesze, ze trafilam na FM juz teraz, kiedy moj dom ma dopiero kladziony dach;) Mam czas na sie inspirowanie i obmyslanie jednej spojnej koncepcji, co niestety latwe nie jest;) Lasche, piekne rzeczy pokazujesz, inspiracje schodowe i pralniowe swietne, chyba zaczne zalowac ze z pralni w 160m domu zrezygnowalam, zupelnie swiadomie zreszta... Oddam swój głos na plytki Rako - widzialas je moze na zywo? Mozna sie pomylic i wziac je za deski? Bo ja na cały doł upatrzylam sobie serenissimę, ale Twoje rako mnie urzekły, no i cena w porownaniu z tymi moimi bardzo ciekawa... Bede tu zagladac i czerpac, jesli pozwolisz;) Edytowane 1 Lipca 2010 przez basbur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No i jak mam sie trzymać raz obranej ścieżki w urządzaniu domu jak tu takie cuda pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ANIUTAJ Witam, raczej nie przysylaja. Tez mi przykro, ale duzo rzeczy mozna odnalezc na amerykanskim ebay nawet taniej. Czy ja juz wspominalam, ze jestem uzalezniona od ebay? NELLI SZA Bede dozgonnie wdzieczna SMADALENA Twoje zyczenie bedzie dla mnie rozkazem i przyjemnoscia zarazem RAGAZZA Witaj zagubiona siostro. CIeszcie sie dziewczyny, ze przez internet nie slychac moich achow i ochow kiedy buszuje po przestworzach sieci. Po prostu zebralam wszystkie ktore chwycily mnie za serce, ale widze tez inna pozytywna strone posiadania swojego watku. Moje pomysly przelane na papier usystematyzowaly sie i wyklarowaly. I w koncu moge oddychac, bo do tej pory mialam baze z tysiacem zdjec zgromadzonych i myslalam ze urzadze osiedle domkow jednorodzinnych. BASBUR Szczesciaro, to tak jak ja Jak widac na moim avatarze zarejestrowalam sie na forum w 2007 a bede urzadzac w 2010/2011 wiec mialam troche czasu na przemyslenia. WIdzialam Rako na zywo. Z daleka wyglada jak drewno (myslalam, ze to drewno w pierwszej chwili. Nie potrafie porownac z Serenissima, bo tej nie widzialam, ale napewno beda u mnie obie. KASIOREK Nog Ci niegodnam calowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.07.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Lasche, fajna z Ciebie dziewczyna:) Ja miło poczuć braterstwo dusz z kimś, dla kogo detal, odcień, faktura, dotyk; te wszystkie malutkie, drobniutkie niuanse, mają tak kolosalne znaczenie; jak miło czerpać z tylu pokaźnych baz inspiracji...... Wiesz, ja też czuję, że jakbym miała metraż powiedzmy 500 m2, to bym jako tako była w stanie zrealizować swoje różne dekoratorskie marzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ANJA Dziekuje, szczerze polecam usystematyzowanie pomyslow. Pod wzgledem wyksztalcenia jestem na odmiennym biegunie niz artystyczne dusze i zawsze bylam dobra orgnizatorka wiec powinnam wpasc na to wczesniej siem chwalem. Dobry plan to polowa sukcesu. Zaczelam od bazy zdjec, wszystkie podzielone sa w tematyczne dzialy, nastepnie przegladalam i wyrzucalam, az zostalo samo sedno pomyslow. I to wlasnie prezentuje tutaj. Bo okazuje sie, ze z czasem moje wyobrazenie o domu zmienia sie i przeksztalca, ujednolica w calosc. I nigdy, przenigdy nie pomyslalabym, ze wezme w podroz po wnetrzach tak wiele osob, choc dla mnie to nie jest jakis znany temat. Wiedz cieszmy sie tymi samymi inspiracjami, wspierajmy, kiedy bedzie pod gorke i nie wykanczajmy podczas wykanczania wnetrz tego Wam i sobie zycze w ten sloneczny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to myślimy, że tak powiem, "w tym samym kierunku":) Mam bazę inspiracji podzieloną wg kategorii: kominki - lampy - podłogi - białe kuchnie - i pięć milionów innych folderów:), wszystko przezornie skopiowane na płytę i trzymane z dala od łapek moich córeczek:) Obraz domu z detalami w sercu i w głowie już mam - zobaczymy, co wyjdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jeszcze w kwesti uporządkowania pomysłów Najlepiej zrobić jest tablice, dobrze sie sprawdzają takie piankowe dla modelarzy i przyczepiamy do nich materiały dotyczace poszczególnych pomieszczeń. Czyli np salon, przyczepiam kolory jakie chce mieś wydruki z meblami, tkaninami, drobiazgami i trzymam to na widocznym miejscu. Z czasem dokonuję zmian np kolorów. I trwa to tak długo aż jestem w 100 % pewna pomyslu. Takie zbiory w plikach nie zawsze sie sprawdzają. Sama mam ich kilka i już nie wiem co w nich mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kasiorku, to super pomysł, ale do tego potrzeba pracowni/ samotni, gdzie małe dzieci o słodkich buziach aniołków, ale wyraźnie niszczycielskich zapędach nie miałyby dostępu.A czasem, mężowie również - by nie wpaść w panikę na widok tego, co knują w tajemnicy żony:) Twoje rady są trafne i cenne, ach, gdyby tak jeszcze mieć wszystkie próbki tego, o czym się marzy - a kawałek tkaniny na zasłony, a to próbka na poduchy czy sofę, skrawek tapety, próbka podłogi, plus kolor na ścianę - by sprawdzić wszystko razem, jak się to w sosie własnym zaprezentuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.07.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kasiorku, to super pomysł, ale do tego potrzeba pracowni/ samotni, gdzie małe dzieci o słodkich buziach aniołków, ale wyraźnie niszczycielskich zapędach nie miałyby dostępu. A czasem, mężowie również - by nie wpaść w panikę na widok tego, co knują w tajemnicy żony:) Twoje rady są trafne i cenne, ach, gdyby tak jeszcze mieć wszystkie próbki tego, o czym się marzy - a kawałek tkaniny na zasłony, a to próbka na poduchy czy sofę, skrawek tapety, próbka podłogi, plus kolor na ścianę - by sprawdzić wszystko razem, jak się to w sosie własnym zaprezentuje.... nie dosc ze sytuacja idealna zeby byc na 100% pewnym to na dodatek, czlowiek sie czuje jak prawdziwy zawodowiec z takimi planszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No wlasnie mi do zawodowca baaaaaaaaaaaaaaaaardzo daleko. Staram sie uzywac starego wyprobowanego painta ktory pozwala laczyc to o czym mowi mistrz KASIOREK (tablice, plany, szablony) i problemy o ktorych mowi ANJA (dzieci, mezowie, brak probek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts