lasche 21.12.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Pavis witam serdecznie i cieszę się, że się ujawniłaś piernikowy dom ciasto made in IKEA (nie ma co ryzykować z moimi umiejętnościami ) strojenie- hand made sklejanie - pół kuchni w karmelu ale efekt osiągnięty ofiar w ludziach nie było A najgorzej, że tyle poświęceń a domek był u nas 10 minut i powędrował do sąsiadów ale co tam niech znają Anglicy Polską gościnność ...a domki były dwa ale drugiego już nie udało się uwiecznić...wolałam zrobić efekt i zanieść domki szybko póki się nie rozjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 zdolna, dowcipna i jeszcze do tego dobroduszna!!!!! chyba Mikołaj przyniesie Ci duuużo prezentów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.12.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 NO iście złote serduszko...podrzucić sąsiadom coby się u nich rozpadły nie wiem czy miejsca pod choinką starczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 ...jak sie rozpadną, zawsze możesz zwalić na nieprzystosowanie polskich pierników do wszechpanującej, megawysokiej, angielskiej wilgotności ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.12.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 I to jest plan ...muszę tylko ukryć fakt, że one w sumie szwedzkie som ... a u mnie wesoła passa trwa piec wysiadł w nocy...i zamiast ciężko pracować ...lub choćby szykować coś na święta... siedzę w salonie pod kocami ...moje starsze dziecię i nasi goście pod pierzyną (hi hi) na sofie i czekamy na kogoś, kto naprawi piec...jak nie przyjdą do popołudnia to się wkurzę i ognisko rozpalę na środku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no to musicie ratować się herbatką z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.12.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Hej lasche co do domku z piernika widziałam go właśnie w Ikea 14,99 w Krakowie ( byłam wczoraj ) i oprócz tego piernika nie ma NIC ale to zupełnie NIC świątecznego i po co ja tam pojechałam.....wiem po co.... po świeczki ojjj dużo ich kupiłam ( idą jak woda albo spalają się na wiór ). Pozdrawiam już świątecznie.......Mam nadzieję, że piec uruchomiąąąą życzę ciepła....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam sie z wami, Trafilam tu przypadkiem i wsiaklam na dobre. Ostatnio dostalam glupawki na punkcie industrialu, a ogladajac to "co sie tu wyprawia" mam ochote sie wprowadzic Zeby nie bylo, zapodaje garsc inspiracji wg mnie industrailnych, mam tylko nadzieje, ze jeszcze ich nie widzialyscie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Res62funkar-bara-som-liten.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/hemma_hos_Marie_Olsson_Nylander_1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/hemma_hos_Marie_Olsson_Nylander_6.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/hemma_hos_Marie_Olsson_Nylander_15.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Marie-O-reg-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.12.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witaj Venus_m ...zapraszam a widzę, że Ty ze wpisowym co prawda Aricia wklejała zdaje się linka, ale w ogóle się nie przejmuj , ciężko się tu nie powielać najważniejsze, że podobają się nam podobne rzeczy więc rozgość się tylko u mnie dziś mało gościnnie, bo zimno (brrrr) piec nie działa ...no masakra ...naprawią jutro ...mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.12.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Łe jeny, nie zazdroszczę z piecem - zmarzlak jestem. Naprawiony? Jakby co to zbieraj manatki, rodzinkę i dawaj do nas, mam już gdzie gości przenocować a i piec działa Co do pieczenia, to ponoć albo ma się rękę do ciast, albo do mięsa - Ty widać z tych drugich. I dobrze, bo chłopy mięcho wolą Domek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) postanowiłam w końcu zrobić sznurkowe kulki. problem w tym, że chciałam je zrobić z grubego sznurka pakowego.... 1. poszła cała tuba kleju, na niewielką ilość sznurka 2. po nadmuchaniu balony okazały się jajowate , ale się nie poddałam 3. zrobiłam na próbę jedną małą kulkę, po minucie ZESZŁO Z NIEJ POWIETRZE :mad: ( miałam kupione tylko dwa balony, w razie, gdyby okazało się,że nie są okrągłe...) 4. nie poddałam się...myślę, z ostatniego balona zrobię lampion ( sporo sznurka w kleju, balon w wiadomym kształcie, więc samo się nasunęło...) 5. nawijałam, nawijałam, nawija..... i nagle jak nie pierdzielnie mój ostatni, balonik ( który miał być okrągły )...jego szczątki uwalone w oliwie i kleju, rozpezły się po podłodze i meblach....a mój szklany klosz od lampy upstrzyły klejowe piegi....i w tedy się poddałam.... wniosek : gruby pakowy sznurek + klej = bardzo kłujący pakowy sznurek nienawidzę sznurkowych kuuuuuuulek!!!! ...jak pomyślę,że jutro będę musiała zdemontować zwis w salonie i szorować go, robi mi się słabo a teraz Edytowane 22 Grudnia 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Witaj Venus_m ...zapraszam a widzę, że Ty ze wpisowym co prawda Aricia wklejała zdaje się linka, ale w ogóle się nie przejmuj , ciężko się tu nie powielać najważniejsze, że podobają się nam podobne rzeczy więc rozgość się Kurde a bylam przekonana, ze mam to zapisane z jakiejs mojej tajnej strony z inspiracjami (z ta tajnoscia to oczywiscie zart) Zreflektuje sie nastepnym razem:D Aricia wspolczuje, szkoda, ze nie przygotowalas sobie miejsca warsztatowego w ktorym jak sie nabrudzi to nie szkoda bo tylko uroku doda, ale w tak ladnym domu ciezko o takie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 boszszszszsz, nawet nie wiesz, jak mi się marzy mały warsztacik z narzędziami: małą wiertareczką, imadełkiem, szlifierką.....może kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 22.12.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TRHVqXm4X5I/AAAAAAAAASU/sYxnbG1MLho/s800/494.jpg To właśnie tego wieczoru,gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze,przy stołach są miejsca dla obcychbo nikt być samotny nie może.To właśnie tego wieczoru,gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,w serca złamane i smutnepo cichu wstępuje otucha.To właśnie tego wieczoru,zło ze wstydu umierawidząc jak silna i pięknajest miłość gdy pięści rozwiera.To właśnie tego wieczoruod bardzo wielu wiekówpod dachem tkliwej kolędyBóg rodzi się w człowieku Magicznych Świąt życzy Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Waderka dziekuje za zaproszenie ale ...UWAGA UWAGA ...juz nie bede krzywic sie na zyczenia cieplych swiat bo ...piec naprawiony ...kosztowalo mnie to noc w mrozie, na podlodze w dzieciecym pokoju ...jakoze byl to jedyny, w ktorym byl elektryczny kaloryfer...BEDZIEMY MIEC CIEPLE SWIETA ...jak to niewiele potrzeba do szczescia Aricia cos narozrabialas bo ja tez robilam z takiego sznurka ...moze za mocno napompowalas balon? ...kurcze wspolczuje sprzatania ...ale dla dziel trzeba sie poswiecac ......marzysz o wiertareczkach i imadelkach mowisz ... Venus-m no to czekam na cudne zdjecia z sekretnych i mniej...watkow Pavis dziekuje za piekne zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno goscijako na gałonzce łościCobyście mieli łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby się Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://i1.fmix.pl/fmi1641/6909f5e0001610c84d121f70/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 P*I*Ę*K*N*E !!!!!!!!! Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Tak sa idealni ...moje ''aniolki'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.12.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ślicznych masz Aniłków . I chyba jeden z nich pare ząbków zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 dziekuje w imieniu dia...aniolkow ...niestety zabki to pozostalosc po dlugotrwalym leczeniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts