monah 11.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 tak, aricia, masz ok. 10 miesięcy, żeby nam zaprezentowac potomka żeńskiego, bo co Ty z tym domkiem poczniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.01.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 lasche, to bajka mojego dzieciństwa!!! do tej pory czytam i oglądam głównie horrory, bajki, fantasy, s-f i temu podobne ciekawe, o jaka niespodziankę chodzi? przecież nie napiszę"hej, to ja . poproszę o obiecany gift"! ....a może powinnam ? na razie w planach drugiego ni ma...pierwszy już prawie mnie wykończył...muszę go oddać do przedszkola, może nabierzemy do siebie dystansu...chyba 3 lata 24h na dobę, to odrobinkę za dużo...marzy mi się dobre, wojskowe przedszkole z internatem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 11.01.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ...powinnaś ps. GIZMO KUPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Plakaty zaprezentowane przez Lasche sie mi bardzo podobają, zagłebie się w nie i moze cos do sypialni sowjej znajdę Gizmo...hmmmmmmm...ja z tych strachliwych jestem, więc ja bym się bała jakby takie "żywe" oczy patrzyły na mnie ze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakowa 12.01.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Pewni już tu byłyście: http://www.myfloor.pl/skrzydlo-samolotu-w-gabinecie,380,artykul.html ale ogladając myślałam że to takie lasche jest pozdrawiam, stale zaglądająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ...tia, niby super...ale mnie coś te elementy samolotowe ostatnio niezbyt dobrze się kojarzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakowa 12.01.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Arcia, spadłam z krzesła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 wybacz, Kochana to moje faux pas w innym wątku ...widzisz, jak widzę śrubki i rdzę, to od razu gnam do Ciebie...tak jak te plakaty, które baaardzo mi pasują do klimatu vintage-industrialnego...pour moi...a o tej przemocy, to nawet nie pomyślałam, szczerze mówiąc...widziałam stworki i robociki tak już mi się z junksami kojarzysz, że zapominam o Twoim drugim wcieleniu już nadrabiam swój błąd, prosząc o wybaczenie... http://fabianperez.com/gallery.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.01.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 jasne jasne ...gdzie rdza i śmieci tam lasche dzięki za linka ...fajne te babki ...a co do przedszkola to szczerze polecam ... Iwek ja tyż bym się bała Bakowa mnie ujęło krzesło obrotowe ...nie mam fobii jak Aricia ...ale pewnie ceny kosmiczne...jak to jest, że te industrialne "śmieci" takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 bo to SZTUKA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.01.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 nasze śmieci?? no kochana z takim podejściem do naszego interesu to kochana daleko nie zajedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a ja się z tym nie zgodzę !!!! trzeba iść na jakość, a nie na ilość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.01.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 trzeba mieć mocny tyłek a nie latać w obłokach i marzyć o milionach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wy się nie licytujcie tylko za interes bierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 lasze, grzebałam za Twoimi lampami, ale na próżno.. no nic, maby next time... miałam czytać ( horrrror), ale rokoko podała przepis na zimowego drina ....i nie wyszło z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.01.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) jak to zobaczyłam, najpierw ucieszył mnie NASZ akcent....ale jak doczytałam jka ta biedna pani musi się namęczyć, z tymi polakami, coby ich świato-wnętrzo-pogląd zmienić, to już mi się jej żal zrobiło...http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/1/12/design-inspirations-from-poland.html Edytowane 12 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.01.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a mnie się żal zrobiło, jak przeczytałam te wredne komentarze pod zdjęciami... te polskie. bo tylko te polskie są wredne. wredny z nas naród, nie ma co.a projekty bardzo ładne i moim zdaniem ma się czym pochwalić. kącik - stolik śniadaniowy - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.01.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) aaaaa, rozbawiło mnie tylko to: I am a young interior designer from Poland (Europe) w odróżnieniu od tej Poland w Africa :D tak tak, wiem, że reszta świata nie wie, co to Polska i gdzie się znajduje Edytowane 13 Stycznia 2011 przez monah literóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.01.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) fajne, fajne...a komenty.... fakt, to takie "nasze", coby nikt łba nie wychylał....ale pani też nie błysnęła...stawiając siebie za prekursorkę zmian w pomyślunku wnętrzarskim wśród ciemnego motłochu....ałć...zabolało...tym bardziej , jak pomyślę o większości osób, które znam, bądź "czytam"... może dla tego, że jest "młodym" projektantem...? gdyby napisała, no nie wiem...że fajnie, że w naszym kraju już tak wiele można zrobić, bo tak wiele zmieniło się w tej dziedzinie...może wymyślam!!! ale ja chciałabym,żeby było tak miło i każdemu każdy kibicował!!!! i żeby każdy z nas był dumny z tego, skąd jest ...(to jest rzecz, której najnajanjbardziej zazdroszczę hamerykańcom!) edit.from poland (europe)...tłum.: to tam, gdzie BIAŁE niedźwiedzie po ulicach chodzą.... edit2. czemu np.Rokoko nigdy nic tam nie wysłała?!!!! trza jej to podsunąć! Edytowane 13 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.01.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ja tego tak nie odczytałam.a co do naszych gustów i upodobań wnętrzarskich, to myślę, że trochę za bardzo patrzymy na ten temat przez pryzmat FM - u know what I mean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts