Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lasche, to bajka mojego dzieciństwa!!! do tej pory czytam i oglądam głównie horrory, bajki, fantasy, s-f i temu podobne :lol2:

ciekawe, o jaka niespodziankę chodzi? przecież nie napiszę"hej, to ja . poproszę o obiecany gift"! ....a może powinnam ?;)

na razie w planach drugiego ni ma...pierwszy już prawie mnie wykończył...muszę go oddać do przedszkola, może nabierzemy do siebie dystansu...chyba 3 lata 24h na dobę, to odrobinkę za dużo...marzy mi się dobre, wojskowe przedszkole z internatem .....

wybacz, Kochana to moje faux pas w innym wątku ;)

...widzisz, jak widzę śrubki i rdzę, to od razu gnam do Ciebie...tak jak te plakaty, które baaardzo mi pasują do klimatu vintage-industrialnego...pour moi...a o tej przemocy, to nawet nie pomyślałam, szczerze mówiąc...widziałam stworki i robociki :lol2:

tak już mi się z junksami kojarzysz, że zapominam o Twoim drugim wcieleniu :oops:

już nadrabiam swój błąd, prosząc o wybaczenie...

http://fabianperez.com/gallery.html

jasne jasne ...gdzie rdza i śmieci tam lasche :lol2: dzięki za linka ...fajne te babki ...a co do przedszkola to szczerze polecam ...

Iwek ja tyż bym się bała ;)

Bakowa mnie ujęło krzesło obrotowe ...nie mam fobii jak Aricia ;) ...ale pewnie ceny kosmiczne...jak to jest, że te industrialne "śmieci" takie drogie?

jak to zobaczyłam, najpierw ucieszył mnie NASZ akcent....ale jak doczytałam jka ta biedna pani musi się namęczyć, z tymi polakami, coby ich świato-wnętrzo-pogląd zmienić, to już mi się jej żal zrobiło...

http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/1/12/design-inspirations-from-poland.html

Edytowane przez aricia

fajne, fajne...

a komenty.... fakt, to takie "nasze", coby nikt łba nie wychylał....ale pani też nie błysnęła...stawiając siebie za prekursorkę zmian w pomyślunku wnętrzarskim wśród ciemnego motłochu....ałć...zabolało...tym bardziej , jak pomyślę o większości osób, które znam, bądź "czytam"... może dla tego, że jest "młodym" projektantem...? gdyby napisała, no nie wiem...że fajnie, że w naszym kraju już tak wiele można zrobić, bo tak wiele zmieniło się w tej dziedzinie...może wymyślam!!! ale ja chciałabym,żeby było tak miło i każdemu każdy kibicował!!!! i żeby każdy z nas był dumny z tego, skąd jest ...(to jest rzecz, której najnajanjbardziej zazdroszczę hamerykańcom!)

edit.

from poland (europe)...tłum.: to tam, gdzie BIAŁE niedźwiedzie po ulicach chodzą....

edit2. czemu np.Rokoko nigdy nic tam nie wysłała?!!!! trza jej to podsunąć!

Edytowane przez aricia