Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lasche jeśli można wiedzieć gdzie i za ile ten Twój złoty środek :D

A tu przywlokłam bardzo fajną stronkę z różnymi czcionkami:

http://www.dailyfreefonts.com/commercial-fonts/info/36844408-Rubber-Stamp-Com-Regular.html

Można tworzyć słowa w dowolnym stylu. Oglądałam na szybko, nie wiem czy da się bezpośrednio ze strony drukować. Na pewno da się kopiować i wkleić do np. Worda.

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche Kochana nie badz taka skromna - masz bez watpienia mega talent :yes:. Ja tez widzialam mase fajnych stronek z genialnymi pomyslami ale nie potrafie ich przeniesc w real:( wiec jesli zaczniesz produkowac te swoje cuda na wieksza skale, chetnie ustawie sie w kolejce:yes: . linki kore podrzucilas obledne - przez Ciebie nie bede dzis spac, co wiecej na porodowke nie pojade dopoki wszystkiego nie obejrze :lol2:.

milego odpoczynku w weekend:hug:

Ragazza my Cie rozumiemy doskonale...moi rodzice tez nie wiedza o co biega w moim domu i na wiele pomyslow patrza z politowaniem ale ja mam to w 4 literach, moj dom i bede go urzadzac tak dlugo dopoki nie bedzie wygladal tak jak sobie zaplanowalam:lol2:

moja mamunia, jak weszła do mnie po remoncie salonowo-kuchennym to popatrzyła.... i.....i.... - wszystko tak na biało??? - jak to wszystko??? - no i kuchnia i drzwi przemalowane... to Wy tak chcieliście???:bash: Przemilczałam, ale aż się nasuwa: - nie, farby nam się pomyliły...

Apropo mojej ceglanej lazienki, facet mojej mamy jak ja zobaczyl pierwszy raz to mowi - Anetko ale po co panowie montowali umywalke skoro plytki jeszcze nie polozone :lol2: chyba nie musze opisywac jego miny jak mu oznajmilismy , ze to tak zostaje...:lol2: przykladow mozna by mnozyc:yes:. No coz nie wiem czy to roznica pokolen...choc i nasi znajomi - w naszym wieku czasem patrza na nas jak na swirow:)

Lasche mam nadzieje, ze nas nie pogonisz za ten off topic :)

Moje drogie Panie najpierw w związku z off topicami ...kiedyś miałam przebłysk o zrobieniu bloga, ale tam jest tak jakoś ...no wiecie ...człowiek gada do siebie ...a to to ja mam na co dzień w domu :lol2: bardzo lubię te nasze dialogi na temat i nie też :)

Blueeye przepraszam przeoczyłam ...dawaj gdzie można dostać w Polsce ...bo ja znam jedno miejsce ...na pewno wiedza taka się przyda nie tylko mnie

Famelia dziękuję

Sister lecę do Ciebie sprawdzić co tam pisałaś o tej swojej łazience i coś Ci zaraz podrzucę

Rere dzięki za stronkę z czcionkami, zamawiałam przez internet ...poszukam skąd

Anetko może Marysia zobaczy inspiracje i będzie chciała szybciej wyjść :)

Psosin u mnie były pomarańczowe w naszym pierwszym mieszkaniu ...mój wybór :lol2:

Żeby Wam nie było smutno, że tylko Wy off topic to i ja coś wkleję :) jutro idziemy na urodziny zaprzyjaźnionej dziewczynki ...i nie wiem sama czy to wpływ wiecznie oglądanych spodni cz rzeczywisty urok ...zachwyciła mnie ta sukienka, która będzie prezentem dla dziewczynki

http://i3.fmix.pl/fmi833/d28e8992002bf9964d4468f5/zdjecie.jpg

Zaczynam osiągać szczyt w kupowaniu durnostojek - przydasiów :D Zmieniam powoli zdanie na temat kuchennego przybornika z prosektorium, który idealnie zaistniałby mi w holu tuż przed salonem a nie w kuchni (gdzie będzie trochę z innej czapki) ...przymiarka do przyszłego domu :lol2: (no odbija mi jak nic)

http://i1.fmix.pl/fmi1649/ae1486a9001015bb4d44691f/zdjecie.jpg

i zakup dzisiejszy niezbędny kurzołap ;)

http://i2.fmix.pl/fmi609/212b81e700049a6a4d446927/zdjecie.jpg

ale trafiłam też na takie zdjęcie prosektorium w białej kuchni ...no i całkiem całkiem

http://i1.fmix.pl/fmi87/f2739c450004655d4d41e24f/zdjecie.jpg

No i mam zonka przez Ciebie Sister bo przecież przybornik się nie rozdwoi ...i w kuchni go chcem i na kurzołapki też ...a pewnie koniec końców wyląduje jeszcze gdzie indziej...na szczęście będzie miał kułeczka to go w spokoju przeturlam ...

Mycha kochana dziękuję ...przybornik w sklepkie miejscowym - UKowym ...żadna tam sieciówka ...stolarzy ciężka robota ...tych z Indii lub Tajlandii zapewne ;) w poście 686 więcej z tej serii

Blueeye no to znamy to samo miejsce :)

Aricia ...pewnie, że jest genealogia ...w zamierzchłym 2010 zostały wydrukowane jako kartka do wkładania w gotowe ramki ;) ...by the way te zdjęcia w ramkach zawsze są takie ładne :) ...na szczęście mam zbiór podobnych odziedziczonych po mojej Babuni ...i właśnie one zawisną w ramce ...tylko chyba chciałabym je w sepii a one są czarno białe ...czy ktoś zna jakiś na to sposób?