psosin 02.02.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 DObrze, że nikt nie nakrzyczał, że trzymam dzieci w słoiku hehe nie zauwazyłam, dobre;-) przydadza sie na zapas;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 02.02.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ja zauważyłam, ale nie wstrząsnęło to mną zbytnio w końcu jesteśmy u Lasche (patrz avatar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.02.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 tak tak przenośna miłość w słoiku dawkować w miarę potrzeb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 wkurza mnie, ze w pracy nie widze fotek u ciebie, dopiero w domu moge poogladac to o czym sie dyskutuje przez 2 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 fajnie wyszły te słoiki i zakrętkia dzieci zadowolone w zamknieciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 lashe, wyszło super! I znów zazdroszczę, bo DIY to dla mnie terra incognita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.02.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cudna dekoracja w sypialni . I prosze jak dzieci ładnie znoszą izolatkę Ps. Też używam tej firmy spray do drobnostek ( bo na lampe się nie nadaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pozytywna 02.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 lasche - ja znów zamiast pracowac to TU siedzę i bąki zbijam...a potem jak mnie przypili to muszę się gonić z robotą.... widoczek w sypilani fajniutki - nie ma nic lepszego jak z rana spojżeć na swe dzieci uśmiechnięte...niczym oczywiście wskoczą do łóżka "naszego"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 lasche jesteś n i e s a m o w i t a......i muszę się przyznać :oops: podpatrzyłam od Ciebie zdjęcie literkowe z dzieciaczków i takie samo zrobiliśmy czyli mama i latorośl..... tylko w wersji czarno- białej i poszły jako prezent dla babć i.... 1 szt na walentynki dla małżona w wersji A-3 (zdjęcie zapakowane jeszcze czeka na TEN dzionek )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Lasche - widok w sypialni super... bije z niego ciepło - nie tylko świecowe Chłopaki w teście - bomba Muszę swojego starszego przetestować (lat 6), bo młodszy to jeszcze nie-gadaty... I zrobię drugą wersję dla taty. Ciekawe co też o nas sądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.02.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Bardzo dziekuje wszystkim za mile komentarze ... MArkoto do uslyszenia wieczorem zatem Pepe czasem przydalby mi sie taki sloj w wiekszym rozmiarze Darcy nigdy nie wiesz co w sobie odkryjesz moja mam przez cale zycie podstawowkowe robila wszystkie prace plastyczne i techniczne za mnie ...bo ja twierdzilam, ze nic nie potrafie (a mama jest bardzo uzdolniona) a teraz sie smieje bo ja uwielbiam takie robotki ...pewnie musze nadrobic stracone lata Rere dzieki za informacje o farbie (nie wiedzialam, ze tej wlasnie uzywalas do niezapomnianego projektu malarskiego )bo wlasnie przymierzalam sie zeby jej uzyc do kinkietow... Pozytywna u nas dziecie mlodsze wydziera sie na caly regulator ze sie wypal o 6 rano niezmiennie codziennie (a mama kazdego piatku wieczorem wbija do lepetynki, ze jutro wolne i trzeba spac dluzej) a starszy ma wene spania po mezu nic go nie rusza... Juszczakowka pochwalisz sie jak CI wyszlo? i nie wstydz sie bo pomysl nie moj ...PAna RObotki Atika ja wersji dla taty nie robilam ...hm moze byc interesujaca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ten Pan Robótka ma łeb ( też oglądamy, a ten odcinek chyba przegapiłam) i chciałoby się żec chłop z jajami ...pochwalę się jak wrócę z pracyyyyy yyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 juszczakówka, w każdym odcinku dzieciołki układają z siebie kształty faaaajne dekorejszyn p.s. tylko nie zapomnij się pochwalić tą wersją dla taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Swietnie to wyszlo, ale ty masz pomysly no rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 02.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Lasche, znów wychodzę od Ciebie naładowana dobrymi pomysłami i dobrą energią. Co było do napisania już zostało napisane - ja ze swojej strony dodam, ze urzekło mnie Wasze zdjęcie, bije z niego kwintesencja tego co was łączy, do tego jest bardzo naturalne, jakby od niechcenia machnięte. Większym format by mu się przydał, warte jest tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 CO ZA MAMA! CO ZA DZIECI!!! CO ZA RODZINA!!! CO ZA POMYSŁOWA GŁOWA MAMY!!!! I JAKA DEKORACJA W SYPIALNI!!! Ps. Robiłam wczoraj moim 21 pytań, ale się ubawiłam A potem wzięłam na przepytanie starego:lol2: Wkleję, u mnie, w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakowa 02.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A taki widok mamy obecnie z łóżka w sypialni http://i2.fmix.pl/fmi953/5b7c354a002014c24d489661/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2233/3993fb36001383484d48966d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1262/d235c10b0006d54e4d489675/zdjecie.jpg miło będzie się budzić o poranku Fantastycznie! Znów będę zgapiać A napis robiłaś z szablonu? jakiej farby użyłaś? no nie usnę z wrażenia, super!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) ta skrzynka na biurku fajna http://3.bp.blogspot.com/_V_qSgJvLF30/TJC99Q4Dn_I/AAAAAAAACUY/iukJiCTopr8/s640/bradenreszta fot http://frenchlarkspur.blogspot.com/2010/09/bradens-room.html Edytowane 2 Lutego 2011 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.02.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Juszczakówka lecę zobaczyć do Ciebie Aricia wersja dla taty jutro Waderko my jesteśmy naturalnie w sobie zakochani dziwne po 9 latach ha ha Nelli Dziękujemy i czekamy na Twoją odsłonę Bakowa farba akrylowa do malowania (jeśli o czarnej mówimy) a szablon zawędzony dzieciom ... Pepe skrzynka świetna (do pokoju malucha ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 o jaka cuuuuuudna!!!!! "Mańjek Łota Jońćka" ma podobną!!!!! spodobałaby się Gałganowi (tzn. mojemu dzieciołkowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts