Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lasche jesteś n i e s a m o w i t a......i muszę się przyznać :oops::oops::oops: podpatrzyłam od Ciebie zdjęcie literkowe z dzieciaczków i takie samo zrobiliśmy czyli mama i latorośl..... tylko w wersji czarno- białej i poszły jako prezent dla babć i.... 1 szt na walentynki dla małżona w wersji A-3 (zdjęcie zapakowane jeszcze czeka na TEN dzionek :D ).....

Lasche - widok w sypialni super... bije z niego ciepło - nie tylko świecowe ;)

Chłopaki w teście - bomba ;) Muszę swojego starszego przetestować (lat 6), bo młodszy to jeszcze nie-gadaty...

I zrobię drugą wersję dla taty. Ciekawe co też o nas sądzą.

Bardzo dziekuje wszystkim za mile komentarze ...

MArkoto do uslyszenia wieczorem zatem ;)

Pepe czasem przydalby mi sie taki sloj w wiekszym rozmiarze :)

Darcy nigdy nie wiesz co w sobie odkryjesz :) moja mam przez cale zycie podstawowkowe robila wszystkie prace plastyczne i techniczne za mnie ...bo ja twierdzilam, ze nic nie potrafie (a mama jest bardzo uzdolniona) a teraz sie smieje bo ja uwielbiam takie robotki ...pewnie musze nadrobic stracone lata

Rere dzieki za informacje o farbie (nie wiedzialam, ze tej wlasnie uzywalas do niezapomnianego projektu malarskiego ;) )bo wlasnie przymierzalam sie zeby jej uzyc do kinkietow...

Pozytywna u nas dziecie mlodsze wydziera sie na caly regulator ze sie wypal o 6 rano niezmiennie codziennie (a mama kazdego piatku wieczorem wbija do lepetynki, ze jutro wolne i trzeba spac dluzej) a starszy ma wene spania po mezu nic go nie rusza...:)

Juszczakowka pochwalisz sie jak CI wyszlo? i nie wstydz sie bo pomysl nie moj ...PAna RObotki :)

Atika ja wersji dla taty nie robilam ...hm moze byc interesujaca ...

Lasche, znów wychodzę od Ciebie naładowana dobrymi pomysłami i dobrą energią. Co było do napisania już zostało napisane - ja ze swojej strony dodam, ze urzekło mnie Wasze zdjęcie, bije z niego kwintesencja tego co was łączy, do tego jest bardzo naturalne, jakby od niechcenia machnięte. Większym format by mu się przydał, warte jest tego.

Fantastycznie! Znów będę zgapiać :) A napis robiłaś z szablonu? jakiej farby użyłaś?

no nie usnę z wrażenia, super!!!!!!!!

Juszczakówka lecę zobaczyć do Ciebie

Aricia wersja dla taty jutro :)

Waderko my jesteśmy naturalnie w sobie zakochani :) dziwne po 9 latach ha ha

Nelli Dziękujemy i czekamy na Twoją odsłonę

Bakowa farba akrylowa do malowania (jeśli o czarnej mówimy) a szablon zawędzony dzieciom ...

Pepe skrzynka świetna (do pokoju malucha :) )