Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moi chłopcy wkrótce skończą 3 i 7 lat na początku i końcu marca ...ale ze względu na wizytę dziadków , która to data jest zapisana w największym kalendarzu w domu a dni skrupulatnie odliczane ...postanowiliśmy je przesunąć i połączyć ...więc mama lasche zbiera inspiracje na ową imprezę ...problem w tym że młodszy koniecznie chce kopary a starszy star wars albo ben 10 (żadnej z tych bajek w życiu nie widział ...siła reklamy :) ) ...

PLAN AKCJI:

przygotować 2 torty tematyczne (może być ponad siły lasche ...dekorowanie jeszcze ujdzie ale pieczenie :jawdrop:)

wybrać temat przewodni i przygotować dekoracje i gadżety (uwielbiam)

przemyśleć ile dzieci zmieści się do zagraconego przez zabawki pokoju starszaka (dwoje ???)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche ja bym upiekła torta jednego dużego w formie prostokąta. Można zrobić to w formie książki i na jednej karcie Bob Budowniczy i kopary, a na drugiej stronie postacie dla starszaka. Część dekoracji można w 2D zrobić, a część w 3D ;). Lasche ja wierze w Twoje zdolne rączki i wiem, że cudo wymyślisz ;)

Dobra ...się zwierzę ;) kiedyś zrobiłam ciasto z torebki i miało 3 cm ...w najgrubszym miejscu :lol2: ale Mufinki Waderki wyszły nam świetnie więc może jest szansa ...czy ja już mówiłam że mi mąż w nagrodę za postępy na polu wypiekowym (mufinki 2 raz z rzędu udane) kupił wypasiony mikser ??? :rotfl:nic go doświadczenie nie nauczyło :)

Jako miła gospodyni powinnam powiedzieć pawie tudzież inne zwierzaki mile widziane ...ale spodziewam się nalotu co najmniej dwóch ptaków z tego gatunku (mój mąż się ze swym teściem długo nie widział :rotfl:) więc powstrzymajcie się moje panny ...

Monah a przyjedź po lampy ...zawsze co pomacasz to twoje ;) a i miejsce się znajdzie na kozetce ...dom bardzo otwarty :)

Rere wypas (bardziej gabarytowo niż jakościowo) to wybór firmy krzak Cookworks ;)

http://i2.fmix.pl/fmi54/4af8fbcf000159744d507211/zdjecie.jpg

ale wiele bym oddała za Kitchen Aid :)

Mycha wystarczy tylko kupić bilecik po przecenie w Ryanair ...o resztę już lasche zadba :)

Prawdziwy Anika powiem szczerze, że jakem lasche co mi lampki z rentgena nie straszne tak mi te pantony w kościele nie pasują ...dziwne bo przerobienie kościoła na dom czaruje mnie przestrzenią ...i jestem bardzo za (chyba wklejałam kilka takich inspiracji ) ...może to te krzyże w oparciach ...hm...