lasche 07.02.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Moi chłopcy wkrótce skończą 3 i 7 lat na początku i końcu marca ...ale ze względu na wizytę dziadków , która to data jest zapisana w największym kalendarzu w domu a dni skrupulatnie odliczane ...postanowiliśmy je przesunąć i połączyć ...więc mama lasche zbiera inspiracje na ową imprezę ...problem w tym że młodszy koniecznie chce kopary a starszy star wars albo ben 10 (żadnej z tych bajek w życiu nie widział ...siła reklamy ) ... PLAN AKCJI: przygotować 2 torty tematyczne (może być ponad siły lasche ...dekorowanie jeszcze ujdzie ale pieczenie ) wybrać temat przewodni i przygotować dekoracje i gadżety (uwielbiam) przemyśleć ile dzieci zmieści się do zagraconego przez zabawki pokoju starszaka (dwoje ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Lasche ja bym upiekła torta jednego dużego w formie prostokąta. Można zrobić to w formie książki i na jednej karcie Bob Budowniczy i kopary, a na drugiej stronie postacie dla starszaka. Część dekoracji można w 2D zrobić, a część w 3D . Lasche ja wierze w Twoje zdolne rączki i wiem, że cudo wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 07.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No kto jak kto - ale Ty na pewno zrobisz najbardziej odjechane torty świata !!! Tego jestem pewna ... a pieczenie ... może takie gotowe podkłady biszkoptowe by dać i tylko samemu zrobić jakieś fajne masy / kremy ? ... Tak tylko myślę, bo na pieczeniu nie znam się wcale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dobra ...się zwierzę kiedyś zrobiłam ciasto z torebki i miało 3 cm ...w najgrubszym miejscu ale Mufinki Waderki wyszły nam świetnie więc może jest szansa ...czy ja już mówiłam że mi mąż w nagrodę za postępy na polu wypiekowym (mufinki 2 raz z rzędu udane) kupił wypasiony mikser ??? :rotfl:nic go doświadczenie nie nauczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 jak Cię lasche znam (acz tylko wirtualnie), to impreza będzie full wypas w ryj mogę wpaść? lampy w DIY bym se kupiła przy okazji obiecuję się nie uwalić i nie puścić pawia w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To się pochwal tym wypasem, bo ja muszę jaki fajowy kupić. Mąż rzucił hasło "do 100 funtów". Z wrażenia do tej pory szczeny nie mogę pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 07.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To ja też bym chętnie wpadła ... za pawia nie ręczę ale słowo harcerza, że posprzątam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 monah aż na taką libację liczysz na urodzinach synów Lasche.... Poczekaj do parapetówy, to i paw nie będzie dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jako miła gospodyni powinnam powiedzieć pawie tudzież inne zwierzaki mile widziane ...ale spodziewam się nalotu co najmniej dwóch ptaków z tego gatunku (mój mąż się ze swym teściem długo nie widział ) więc powstrzymajcie się moje panny ... Monah a przyjedź po lampy ...zawsze co pomacasz to twoje a i miejsce się znajdzie na kozetce ...dom bardzo otwarty Rere wypas (bardziej gabarytowo niż jakościowo) to wybór firmy krzak Cookworks http://i2.fmix.pl/fmi54/4af8fbcf000159744d507211/zdjecie.jpg ale wiele bym oddała za Kitchen Aid Mycha wystarczy tylko kupić bilecik po przecenie w Ryanair ...o resztę już lasche zadba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 biedne laschątka..., nalot mratorowych... murowanych... ciotek może być dla nich niestrawny... Trzeba będzie duże wkupne przywieźć, żeby tę niestrawność zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.02.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 na parapetówce pewnie kiciusia dostaniesz wybierz odpowiedni kolor i sobie zażycz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.02.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 joke, joke sister niech laschątka śpią spokojnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jaki joke ...szykuj się na mega wypasiony prezent i żadnego wymigiwania się ...jako że laschątka wychowane w zepsutej Anglii ich lista marzeń jest baaardzo wygórowana ...Pepe raczej chyba wiadro śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.02.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 KA ze śrubek http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 kolor to mi każdy pasuje ...to tak jak z Hunterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 07.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dziewczyny natknęłam się dziś na to ...bardzo interesuje mnie Wasza opinia http://recyclingroom.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?510514 ] dla mnie oczywiscie bomba a co Ci tam po glowie chodzi? produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Prawdziwy Anika powiem szczerze, że jakem lasche co mi lampki z rentgena nie straszne tak mi te pantony w kościele nie pasują ...dziwne bo przerobienie kościoła na dom czaruje mnie przestrzenią ...i jestem bardzo za (chyba wklejałam kilka takich inspiracji ) ...może to te krzyże w oparciach ...hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 a mnie się zawsze bardzo ten kościół podobał. jako wnętrze, nie posądzajcie mnie o nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 może mnie beret uwiera ...czy ja wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 może włosienica za bardzo drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts