Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche kiedys na forum natknelam sie na ten pantonowy kosciol ale za cholere nie pamietam gdzie dokladnie :(- jak dla mnie ok, niestandardowo ale do zaakceptowania.:yes:

Impreza napewno bedzie fajowa, znajac Twoje zdolnosci:lol2:

U mnie tez 3 latkowa impreza, moj Okruszek z 22 marca i tez jestesmy na etapie kopar i maszyn:lol2:. W tym roku zamawiam gotowego torta truskawkowego w bialej marcepanowej masie i na to jakies maszyny i kopary posadze bo chyba nie znajde sily ani czasu na zabawy cukiernicze - kiepska jestem w te klocki:sick:. Czasem robilam tort z gotowych biszkoptow - nasaczalam go troche woda z procentami a mase robilam taka jak do karpatki, do srodka owoce - brzoskwinie, ananasy z puszki, sypane plasterkami migdalow, na wierzch swieze truskawki - u nas w sprzedazy przez caly rok. torcik dosc szybki i calkiem dobry:D. Zazdroszcze tym, ktore maja ten dar cukierniczy i same potrafia wyczarowac piekne i smaczne ciacha...ale obiecalam sobie ze w nowym domu sprobuje piec co nieco;)

Kichen Aid tez jest obiektem moich westchnien -- wersja biala, poki co mam blender ale robota baaardzo bym chciala no i ekspres Jura:yes:

Lasche kiedys na forum natknelam sie na ten pantonowy kosciol ale za cholere nie pamietam gdzie dokladnie :(-

może u mnie :)

edit: tu więcej zdjęć czeskiego pantonowego kościoła:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132891-wn%C4%99trze-monah&p=3586278&highlight=pantony#post3586278

jak dla mnie bomba ;)

ps. też należę do fanek KA... platonicznych, niestety ;)

Edytowane przez monah

Lasche pod wpływem wklejonego przez Ciebie jednego zdjęcia, byłam dzisiaj w TK Maxx. Stałam przed tym małym cacuszkiem z żółtymi miarkami i wzdychałam. Bardzo wzdychałam, bo stan zerowy na koncie i by mnie ślubny op..., że na bzdety wydaję. Może jeszcze za tydzień będzie, choć narazie nie wiem po co mojemu 1,5 rocznemu synkowi takie szyfladki :D

Anetko dla Okruszka i dla wszystkich mam szukających inspiracji urodzinowych

http://catchmyparty.com/parties/browse/all/construction

Pepe dzięki za ten outlet ...mam nadzieje że się przyda ...mi takie ryski nie przeszkadzają wcale :) a i lampa fajna

Markoto zazdroszczę ;)

Bakowa dla mnie toaletka też mniam :) choć sufit już mniej ...

Rere szufladki są bardzo płytkie i dlatego ja zrezygnowałam z zakupu ...chociaż mi trochę szkoda ...może mój maluch na gumki i ołówki by miał ...

HAnneczka no ja jak żywa reklama TK Maxx :)