Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lasche, ale mi zaimponowałaś tą impezką:D SZOK!

Ja aż się boję, że niedługo takie rzeczy mnie czekają. Widzę, że to trzeba meć naprawdę sporo fantazji i polotu, żeby coś takigo stworzyć. A gdzie mi do Ciebie:( Jak ja dam radę:( Skończy się na McDonaldsie:(

no no no impreza na całego heheh

kurcze, kurcze choć ja już bym chciała mieć swoje maluchy to do takich imprez mi daleko - i mam nadzieje ze szybko nie będę musiała ich organizować i nie chodzi o wypieki bo to lubię robić ( choć pewnie bez t efektów jak u Ciebie)

Całe studia - bawiłam cudze dzieci , a to na koloniach , wyjazdach i innych imprezach . Teraz to bym chciała tylko swoje bawić :)

Mama Lashe powinna dostać medal za te cudeńka do zjedzenia :)

Moje Drogie Dziewczyny dziękuję :)

Mi najwięcej przyjemności sprawia dekorowanie więc porządki przed imprezowe, zakupy pieczenie biszkoptów to nuda bleee ...ale już dekorowanie i ozdabianie :D to co tygryski lubią najbardziej :)

Masa plastyczna to rozpuszczona żelatyna (4 łyżeczki z 70 g wody) miała być dodana glukoza ale ... 3 godziny przed przyjściem gości już nie było gdzie kupić ;) bo ja kupiłam a i owszem ale Glicerynę (tak przy okazji czy ktoś wie do czego ona służy bo mam dwie butelki :lol2:) i oczywiście ogromne ilości cukru pudru i to wszystko czuli rozpuszczoną żelatynę i ten cukier ugniata się na masę ...a barwniki zwykłe spożywcze ...no świetna zabawa ...i to jadalna :)

żałuję trochę, że dzieci mają urodziny zimowe bo w lecie to by się działo ho ho :)

a za medale dziękuję ...niepotrzebne ... bo kiedy moje oba dość gadatliwe (po mamie) chłopaki zapowietrzyło na widok stołu i przybranego pokoju to mama urosła jakieś 10 cm :lol2:

Bakowa ale jakie ceny :jawdrop:

oj po tych przeczyszczeniowych wpisach poleciałam spytać wujka Google i chyba nie chciałam otruć rodziny ;)

http://www.originalcookware.co.uk/dr-oetker-glycerine-35ml.ir?cName=baking-and-roasting-icing-equipment-sugar-craft

Wer_onika spóźniłam się ale na razie i tak szlaban na zakupy w Polsce ;)

Dzięki Anutka :)

Rere no właśnie nie bardzo rozumiem co ta gliceryna ma zrobić tej masie ...rozwolnić ??? ;)

Monah zdradzę Ci sekret gdzie jest ...codziennie rano po przebudzeniu w lustrze w łazience :D a i widzę, że też podoba Ci się ten sam typ lampy ...jak nic trzeba zabierać się za interes lampowy...sprzedam takie trzy i jak nic na waciki wystarczy ;) a jak tam Twoje terminy, że po wątkach latasz??

Monah zdradzę Ci sekret gdzie jest ...codziennie rano po przebudzeniu w lustrze w łazience :D

a jak tam Twoje terminy, że po wątkach latasz??

o nienie. mylisz się. ta Pani-Kosmita jest codziennie rano u mnie w lustrze w łazience :rotfl:

terminy wykonane, mogę z czystym sumieniem lampy pooglądać ;)