magangs 03.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) 1. Jaki może być minimalny koszt kupna i wstawienia szamba dla 2-3 osób?2. Jak się go później pozbyć, ewentualnie "zagospodarować"? Dom już prawie wykończony, chcę się niedługo wprowadzać, mieszkanie sprzedane i trzeba się wynosić, a tu gmina jeszcze nie wyrobiła się z uruchomieniem kanalizacji i muszę wstawić na kilka miesięcy szambo, po to by niedługo wpiąć się do gminnej kanalizy. Jak podejść do tematu, żeby nie ponosić niepotrzebnych kosztów? Edytowane 3 Czerwca 2010 przez magangs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.06.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 1. Jaki może być minimalny koszt kupna i wstawienia szamba dla 2-3 osób? 2. Jak się go później pozbyć, ewentualnie "zagospodarować"? Dom już prawie wykończony, chcę się niedługo wprowadzać, mieszkanie sprzedane i trzeba się wynosić, a tu gmina jeszcze nie wyrobiła się z uruchomieniem kanalizacji i muszę wstawić na kilka miesięcy szambo, po to by niedługo wpiąć się do gminnej kanalizy. Jak podejść do tematu, żeby nie ponosić niepotrzebnych kosztów? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159571-budowa-szamba-z-my%C5%9Bl%C4%85-o-kanalizacji Ostrożnie z tymi kilkoma miesiącami w których gmina się wyrobi z budową kanalizy - ja juz czekam ze 4 lata - a tez kanaliza miała być za kilka miesięcy ... Takoż bardzo często takie "tymczasowe" zbiorniki muszą się sprawdzić przez wiele lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 06.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zagospodarować później jako zbiornik na deszczówkę. Nie dość, że pozwala ograniczyć odpływ wody z działki (powodzie!), to jeszcze zmniejsza rachunki za wodę do podlewania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts