jordan321 08.05.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam,wczoraj skonczyli wiercić mi studnie,dokopali sie na gł.22m,woda leci cały czas.Było dosyć twardo ale dali rade.Jeżeli ktoś potrzebuje dam namiar na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jordan321 02.06.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam na śląsku mogę śmiało polecić Pana Dawida ,są tani i solidni tel.0-794-424-606Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1 03.06.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam na śląsku mogę śmiało polecić Pana Dawida ,są tani i solidni tel.0-794-424-606 Pozdrawiam Szanowny użytkowniku jordan321, forum muratora ma stanowić pomoc osobom które szukają informacji lub opinii o firmach wiertniczych, a nie ma stanowić portalu służącego do samoreklamy. Każdy zainteresowany studnią głębinową skopiuje nick z forum lub numer telefonu i wklepie go do google. Tam można jasno określić czy osoba pisząca post nie jest osobą polecaną. Piszę ten post ponieważ irytują mnie takie sytuacje, a sama szukam firmy wiertniczej która wywierci studnie w rejonie Tarnowskich Gór. Przeszukując forum natknęłam się na http://studnie-slodpol.pl . Czy ktoś może polecić tą firmę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts