Gość Anetka72 05.02.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Czy ktoś może poradzić co da się z tym zrobić. Prawdopodobnie porysowali robotnicy podczas wklejania i fugowania. To jest lustro robione na wymiar, frezowane i właśnie na tych frezach są rysy. Można to jakoś ratować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.02.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Moim zdaniem pomogło by tylko ponowne frezowanie. Czyli trzeba by zdemontowac lustro. Czy sie uda bez uszkodzenia? Niestety, watpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.02.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Przepraszam, że tak piszę, ale Anetka72dziękuję Ci za ten post. Miałam z mężem długą rozmowę na temat luster w łazienkach. Mąż chcial by były wkalejane w ścianę (płytki), a ja postawiłam na swoim i będą na wierzchu! Właśnie bałam się takiej sytuacji.Mam nadzieję, że ktoś Ci podpowie co zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Anetka 08.02.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Didi, możesz się nie bać. Ta sytuacja zdarzyła mi się raz. A miałam już kiedyś frezowane lustro klejone do ściany, otoczone glazurą i było OK. Po prostu w tamtym mieszkaniu ekipa remontowa nie zepsuła lustra, bo przyłożyła się do pracy, a może po prostu wiedziała jak to się robi. A w obecnym mieszkaniu ekipa była gorsza (mniej doświadczona, głupsza itp.), więc sknociła lustro. Tylko tyle. Równie dobrze mogli mi porysować podłogę, albo przewiercić na wylot ścianę. To kwestia umiejętności, a nie techniki mocowania lustra. Osobiście uważam, że klejone lustro jest OK i Tobie też polecam. Z tym zastrzeżeniem, żebyś do tego zadania nie zatrudniła partaczy. Tak jak ja, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts