nightwalker24 26.08.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotnick 03.11.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Tak sobie czytam opinie o oknach DOBROPLASTu i chyba zrezygnuję z zakupu.Mam mnóstwo ofert na komplet okien w cenach 8000-14000. Wszystkie dwukomorowe pakiety.W mieszkaniu mam jakieś okna ze szczelinami na uszczelkach i drugi raz nie chcę popełnić błędu. Postanowiłem obejrzeć okna u mojej mamy, ma o nich dobrą opinię. Po 6 latach od montażu wszystko wygląda fajnie. Żadnych szczelin, nic nie haczy. Szukam faktury- okazuje się, że to ...DOBROPLAST na jakichś profilach AVANTGARDE 7000. Okna białe.No i teraz nie wiem... Właśnie sprawdziłem.:W mieszkaniu mam RĄBIEŃ - złoty dąb 4/16/4. -Montowane przez OKNOMONT-Sosnowiec Zagórze. Zdecydowanie nie polecam. Raczej nie kupię DOBROPLASTU, a na pewno nie z RĄBIENia.Czy słyszeliście jakieś jeszcze pozytywne opinie o DOBROPLAST?? Edytowane 3 Listopada 2013 przez lotnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.11.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ta firma już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 03.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ta firma już nie istnieje. Rąbień nie istnieje ale skoro ich nie polecasz to tym bardziej Dobroplast Ci nie spasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koalakm 02.01.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 moja mama ma okna avangarde - teraz dopiero wyczytalem ze to dobroplast. Moja ocena - na dobry.Ma wymiary bardzo standarodwe zadnych wiekszych, czyli okna maja 150x150 dzielone na pol.Najwiecej uzywane drzwi tarasowe, troszke nieszczelne, trzeba mocno dociagnac klamka, a tak poza tym naprawde z czystym sumieniem moge powiedziec ze nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.02.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ta firma operuje dzięki temu że nie brak tumanów potrafiących strzelić 15 negatywnych komentarzy w dowolnyc wątkach ale kupujących u nich mimo że cytuję "Widziałam wiele negatywnych komentarzy" .słusznie prawisz ale do nich to i tak nie dociera a później zaśmiecają forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.02.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 tylko ciągle nie mogę pojąć mentalności ludzi.Najpierw szukają najniższej ceny czy to w oknach czy montażu a później płaczą na forum.Wiedziały gały co brały - czyż nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.02.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie uzywajcie Dobroplastu. Wyslali nam okno ze zla szyba. Mielismy ich ludzi, sprawdzili, potwierdzili ze jest bledne ale prawidlowej szyby dalej nie ma. Odmawiaja wymiany i mowia ze szyba jest prawidlowa. Co czlowiek musi zrobic zeby dostac produkt za ktory zaplacil. Sa poprostu bezczelni i nie chca nawet rozmawiac. szczyt bezczelnosci. Jak mozna w tych czasach ten sposob operowac. Widzialam wiele negatywnych komentarzy na temat tej firmy wiec jakim cudem dalej ta firma operuje a klient sie nie liczy?!! Byłabyś bardziej wiarygodna, gdybyś wskazała konkretnie na czym polegała pomyłka. Może wtedy inni użytkownicy bardziej zapamiętają taki przypadek, bo jak widać te dotychczasowe nie wybiły z głowy pokusy na cenę. Kupowałaś okna w Dobroplaście? Jeśli u jakiegoś dilera, to on jest stroną i to on ma dostarczyć Ci właściwy towar. Może zwalać na fabrykę i ona może być winna, ale to sprzedawcę powinnaś męczyć. Aha, następny post wystarczy że opublikujesz raz. Zaśmiecanie całego forum, nawet kompletnie niezwiązane tematy sprawiło, że dostałaś taką a nie inną odpowiedź zwrotną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 21.02.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 tylko ciągle nie mogę pojąć mentalności ludzi. Najpierw szukają najniższej ceny czy to w oknach czy montażu a później płaczą na forum. Wiedziały gały co brały - czyż nie tak? A ja jestem za tym, by takich firm było dość dużo na rynku. Bo co byśmy za kilka lat robili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coloniaaa 22.11.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Daj znać jak poszło. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts