kor.nick 05.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 WitamMam dwa warianty usytuowania domu na nieco nietypowej działce. Wg informacji które uzyskałem z powiatu wybór należy do mnie. Mam nadzieję że na zdjęciu poniżej wszystko będzie w miarę czytelne ale jeżeli nie to dosłownie dwa słowa opisu:Po lewej (zachodniej) stronie jest droga, która akurat przy naszej działce lekko zakręca.Nasz dom możemy posadowić tak aby kalenica była równoległa do drogi nie zwracając uwagi na istniejący już budynek poniżej naszego (na południu) - wariant po lewej stronie zdjęcialub posadowić tak żeby był usadowiony w takiej samej orientacji względem budynku poniżej (na południu) - wariant po lewej stronie zdjęcia Chodzi o to po prostu jak to będzie wyglądało lepiej http://img44.imageshack.us/img44/8866/posadow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abigor 05.06.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Niedokładnie w temacie, ale powiązane.Zastanów się w którą stronę typowo będziesz wyjeżdzał na tą drogę.Jeśli w prawo, luzik.Jeśli w lewo, to przy prawym wariancie, możesz mieć niełatwo przy wjeździe na posesję, ze względu na kąt ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.06.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 ja może offtopic ja mam wyobraźnię przestrzenną: zastanów się co za gargamela chcesz budować /rzut/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 06.06.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja może offtopic ja mam wyobraźnię przestrzenną: zastanów się co za gargamela chcesz budować /rzut/.... a moze ty pochwalisz się swoim gargamelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 nie... ja nie mam gargamela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor.nick 07.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a nasz okropny gargamel będzie wyglądał jakoś takhttp://www.archeton.pl/projekt-domu-zojapluslux-900-994-opisogolnyl-a996be237d0e69aebb86f8b58142d2a7 prawda betonie że strasznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts