cyb 05.06.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Właśnie płytkarz po tym, jak sp*lił umywalkę i ma jej cenę w plecy stwierdził, że swoją maszyną woli nie ryzykować cięcia po łuku gresu na podłogę, bo będą odszczypnięcia (a już pokazałem mu, że jestem dokładnym człowiekiem i wymagam dokładnej pracy) i lepiej byłoby to wyciąć cięciem wodnym. Gdzie w okolicach Warszawy (Kobyłka, Zielonka, Marki itp) można przyciąć po łuku gres strumieniem wody? p.s. Umywalkę uszkodził tylko dlatego, że to model uniwersalny lewo/prawo i otwory na baterię są w niej tylko podcięte, a nie wycięte - trzeba samemu wybijać. Podjął się, uszkodził, więc nie robi problemu i w rozliczeniu odliczymy tę umywalkę, ale teraz mam mu przywieźć następną z już gotowym otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 07.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Al-Ter Zbigniew AntosikWarszawa, Sokratesa 15,tel. 503-046-600 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 07.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Austenit Sztajerwald. Zbigniew SztajerwaldWołomin, Ossów 187d,tel. (22) 786-19-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts