Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

My również jesteśmy zainteresowani projektem szach 2g. na razie jesteśmy na etapie załatwiania dokumentów i mamy nadzieję na wiosnę ruszyć z budową. W projekcie martwi nas trochę mała kuchnia dlatego gdyby ktoś mógł nam przesłać zdjęcia z budowy, a nawet z ukończenia już domu na adres [email protected] to bylibyśmy bardzo wdzięczni.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

• 3 weeks później...
Cześć

Od kilku dni głowię się nad znalezieniem dogodnego miejsca na zrobienie małego podpiwniczenia w Szachu, w ramach spiżarki. Czy ktoś z budujących coś takiego robił? Macie jakieś propozycje?

Pozdrawiam

W spizarce jest naprawde malo miejsca zeby zrobic podpiwniczenie, ja zrobilem piwnice tylko pod tarasem

• 3 months później...

Witajcie Szachowicze/ Szachiści... :)

Jest ktoś może z Was na etapie urządzania wnętrz?

Do stanu deweloperskiego jeszcze trochę mi brakuje, ale zaczęłam się już zastanawiać co i gdzie ustawię. Musze przyznać, że nie mam pomysłu jak zaaranżować parter. Chciałabym na całości mieć płytki, ale nie mam zupełnie pomysłu jak podzielić parter na strefy żeby wszystko ładnie wyglądało.

Może macie jakieś pomysły, albo macie to już za sobą?

W naszym Szachu na parterze na całości będzie podłogówka + jednakowy gres we wszystkich pomieszczeniach. Ponieważ salon, jadalnia, kuchnia i korytarz są nie jako otwartą przestrzenią to wymyśliliśmy że to będzie najlepsze rozwiązanie. Bez łączenia kolorów :)

Witajcie Szachowicze/ Szachiści... :)

Jest ktoś może z Was na etapie urządzania wnętrz?

Do stanu deweloperskiego jeszcze trochę mi brakuje, ale zaczęłam się już zastanawiać co i gdzie ustawię. Musze przyznać, że nie mam pomysłu jak zaaranżować parter. Chciałabym na całości mieć płytki, ale nie mam zupełnie pomysłu jak podzielić parter na strefy żeby wszystko ładnie wyglądało.

Może macie jakieś pomysły, albo macie to już za sobą?

• 1 month później...
Ja kupiłem w firmie Extradom - odradzam stanowczo współpracę !

Mi się tak właśnie wydaje, że najlepiej kupić projekt bezpośrednio u twórców danego projektu. Przecież to oni znają go najlepiej. O projekcie Opałek na przykład pojawił się niedawno taki fajny artykuł u nich:

http://www.dominanta.pl/blog/?postid=89

Pozdrawiam z Lublina!

• 3 weeks później...

Witam. Mam małe pytanie. Czy powiększał Pan okna na parterze, czy są wg projektu?

Ja tez zacząłem budowę tego domu. W tej chwili wymurowane są bloczki fundamentowe a w tym roku mam nadzieję dojdę stropu i stropodachu. Po adapatacji dom jest wydłużony o 0.5 m i okna dachowe na poddaszu z lewej strony są podniesione do góry tak aby zachować odległość od granicy 4 m. Szerokość działki 15.22m.Lokalizacja Dęblin. Gdyby ktoś mógł się podzielić fotkami z realizacji tego projektu. [email protected] Pozdrawiam

Witam. My mamy przewidziana piwnicę pod garażem. z pomieszczenia gospodarczego zrobiona jest klatka schodowa.

Pozdrawiam

Cześć

Od kilku dni głowię się nad znalezieniem dogodnego miejsca na zrobienie małego podpiwniczenia w Szachu, w ramach spiżarki. Czy ktoś z budujących coś takiego robił? Macie jakieś propozycje?

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
Witam. My mamy przewidziana piwnicę pod garażem. z pomieszczenia gospodarczego zrobiona jest klatka schodowa.

Pozdrawiam

Witam

My też zaczynamy budowę naszego szacha może ktoś ma już jakieś zdjęcia z wnętrza salon kuchnia piętro w stanie surowym jak to wygląda to bardzo proszę o wrzucenie jak nie na forum publiczne to na mojego maila jestem z Sosnowca.Zastanawiam się czy nie podnieś ścianki kolankowej czy nie będzie za nisko w pokojach na piętrze. pozdrawiam aneta [email protected]

Edytowane przez anekubr3

• 6 years później...
Witam! Szukam ludzi zainteresowanych projektem SZACH 2G... Osoby które chcą zrobić adaptację tego projektu... Może ktoś już go buduje... Przeszukuje neta i nic...

Witam serdecznie,

Jestem zainteresowany budową SZach 2G+, czy Państwo już zbudowali do? I czy ewentualnie mozna go obejrzeć

Pozdrawiam

Piotr