Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wniosek o warunki przylacza MPWiK-Zapotrzebowanie na wode-ile?

Recommended Posts

witam.

składam wniosek o wydanie warunkow technicznych zaopatrzenia w wode do MPWiK i trzeba podać wielkosci:

Zapotrzebowanie na wode wynosi:

- na cele socjalno bytowe..... dm3/s

- na cele p.poz ....dm3/s

Czy ktos z was może podać wielkosci jakie podawał w swoich wnioskach, planowana wielkosc domu ok 110-130m2 uzytkowej

z góry dziekuje.

pzdr.nickwwa

zapotrzebowanie liczy się nie ze względu na powierzchnię tylko na osobę

nie pamiętam już pierwszego wniosku ale w projekcie przyłacza mam liczba osób x 100dm3/dobę, nie mam wzmianek o celach socjalno-bytowych czy pozostałych

nie wypełniaj na razie tego, przy składaniu wniosku ci powiedzą co wpisać, mój wniosek prawie sami wypisali

zapotrzebowanie liczy się nie ze względu na powierzchnię tylko na osobę

nie pamiętam już pierwszego wniosku ale w projekcie przyłacza mam liczba osób x 100dm3/dobę, nie mam wzmianek o celach socjalno-bytowych czy pozostałych

nie wypełniaj na razie tego, przy składaniu wniosku ci powiedzą co wpisać, mój wniosek prawie sami wypisali

look:

http://www.mpwik.com.pl/download/formularze/techniczne%20pdf/zlecenie%20na%20wydanie%20warunkw%20technicznych%20przyczenia%20do%20sieci%20wodocigowej%20ilub%20kanalizacyjnej%20-%20warunki%20docelowe.pdf

hm...tez tak pomyslalem ze nie wpisze nic i przy składaniu uzupełnie...a biurwa w mpwik w wwie na starynkiewicza z ironiczynym uśmiechem odpowiedziała...musi pan wiedzieć..i dowidzenia i stąd moj pytanie.