nickwwa 06.06.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam.składam wniosek o wydanie warunkow technicznych zaopatrzenia w wode do MPWiK i trzeba podać wielkosci:Zapotrzebowanie na wode wynosi:- na cele socjalno bytowe..... dm3/s- na cele p.poz ....dm3/sCzy ktos z was może podać wielkosci jakie podawał w swoich wnioskach, planowana wielkosc domu ok 110-130m2 uzytkowej z góry dziekuje.pzdr.nickwwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.06.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 zapotrzebowanie liczy się nie ze względu na powierzchnię tylko na osobęnie pamiętam już pierwszego wniosku ale w projekcie przyłacza mam liczba osób x 100dm3/dobę, nie mam wzmianek o celach socjalno-bytowych czy pozostałychnie wypełniaj na razie tego, przy składaniu wniosku ci powiedzą co wpisać, mój wniosek prawie sami wypisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickwwa 06.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 zapotrzebowanie liczy się nie ze względu na powierzchnię tylko na osobę nie pamiętam już pierwszego wniosku ale w projekcie przyłacza mam liczba osób x 100dm3/dobę, nie mam wzmianek o celach socjalno-bytowych czy pozostałych nie wypełniaj na razie tego, przy składaniu wniosku ci powiedzą co wpisać, mój wniosek prawie sami wypisali look: http://www.mpwik.com.pl/download/formularze/techniczne%20pdf/zlecenie%20na%20wydanie%20warunkw%20technicznych%20przyczenia%20do%20sieci%20wodocigowej%20ilub%20kanalizacyjnej%20-%20warunki%20docelowe.pdf hm...tez tak pomyslalem ze nie wpisze nic i przy składaniu uzupełnie...a biurwa w mpwik w wwie na starynkiewicza z ironiczynym uśmiechem odpowiedziała...musi pan wiedzieć..i dowidzenia i stąd moj pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 no to rzeczywiście złośliwa pluskwaa czy kierbud byCi tego nie wypełnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts