babuch85 06.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam serdecznie jestem nowy na tym portalu. Stoie nad dylematem wyboru pieca na OWIES. interesują mnie dwa z wielu GRANPAL lub KOSTRZEWA PFL. Mogli byście mi doradzić z własnego doświadczenia. Na co uważać i czym sie kierować przy dokonywaniu wyboru, o co zapytać. Proszę o szybką odpowieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 08.06.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nawet nie ma sie co zastanawiać, tylko Granpal. Granpal spali Ci każde zboże bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babuch85 09.06.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź. A coś więcej? Masz może granpal, jak sie spisuje, ile spala, jak z serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 09.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 O Granpalu jest osobny wątek, jakieś 16 stron. Tam jest mnóstwo informacji, milej lektury A na poważnie... Kocioł na zbożu spisuje się wyśmienicie, spala każde zboże . Wielkośc spalania zależy od wielu czynników, np od mocy Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts