AGA NR 1 06.06.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jak w temacie. Czy ma ktoś z Was krzesła HENRIKSDAL ? Oglądałam je ostatnio w IKEA, są naprawdę bardzo ładne. W różnych wariantach - różne rodzaje pokryć ( łącznie ze skóra ) i różne rodzaje drewna. Mają ściagalne pokrowce - dla mnie to bardzo duży atut. Ale jak z jakością ? Czy ktoś ma i może podzielic się opinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.06.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kurka, nikt nie ma tych krzesełek ? A tak mie się podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mit 07.06.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja mam trochę rzeczy z Ikei, niestety tych krzesełek nie, na jakość towarów z Ikei nie narzekam. Mogę Ci polecić, szczególnie do zdalnych zakupów, http://www.kup-z-ikei.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.06.2010 02:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ja też mam sporo z IKEI i... nie uważam tego za jakiś obciach. Na jakość też nie narzekam, wręcz przeciwnie - zawsze udało mi się trafić na dobre produkty. Za linka - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 08.06.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Mam te krzesła od stycznia tego roku. Pokrycie jasne (chyba beż), nogi dębowe. Są masywne oraz szerokie, dzięki czemu b. wygodne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.06.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ooooooo, bardzo dziękuję za info ! Ja też chcę te jasne pokrowce ( beżowe czy ecru... ) i też z dębu, hahaha ! I nic im się złego nie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 08.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie. Skoro mój mąż (zażarty przeciwnik Ikei) jest zadowolony, tzn., że są ok:). Korzystamy z nich codziennie (stoją w jadalni) i do tej pory wszystko jest w porządku. Są stabilne, nie chwieją się, a pokrycie można zdjąć i wyprać (chociaż jeszcze tego nie musiałam robić)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.06.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Super, lejesz miód na moje serce. To chciałam usłyszeć, hahaha ! A już Twój mąż... przekonał mnie całkowicie ! Dzięki ! P.S. Właśnie te ściągane pokrowce uważam za duuuuuuuży atut. Zawsze można odświeżyć ( wyprać ) i będą jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Co więcej, można zanieść do krawcowej co aby uszyła ze wzoru nowe na każdy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.06.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 O, na przykład. Inny materiał, inny kolorek badź wzorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 10.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dzisiaj kupiłam henriksdala tego wyższego barowego i jestem bardzo zadowolona! Też nogi dębowe i okrycie beż Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.06.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 14.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nio ja mam takie dwa..ale wersję niższą... Jakość taka sobie.. Jedno z nich lekko kuleje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hmmmm.... rozklekotało się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krcb 15.05.2014 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jak by ktoś był jeszcze zainteresowany tym wątkiem to my własnie zakupiliśmy 6 takich a do tego dwa Ingolfy czy jakoś tak, do tych z obiciami wzięliśmy te długie pokrowce żeby pasowały do sofy - kolor i materiał ten sam, trochę bałam się tych sukienek ale w IKEA zobaczyłam fajną stylizację stołu i wyglądała strasznie elegancko i uroczo więc wzięliśmy te pokrycia. Jak nam się znudzą albo okażą się niezbyt praktyczne to zawsze pokrycia można wymienić co do samych krzeseł - są duże, masywne, wyglądają ok. Co do wygody to wydają mi się dość twarde ale może to wrażenie w porównaniu do miękkości Ektorpa a przecież krzesło to nie sofa ;P Na razie jedno ubrane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts