tryllu 07.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, Jak drodzy fachmani byście poradzili położyć cokół w takim miejscu jak na zdjęciu?http://images39.fotosik.pl/298/6b22729f278b78f8m.jpgTo jest dolna część obudowy rozdzielaczy. Chciałbym uzupełnić to cokołem z płytek, które do czegoś trzeba będzie przykleić.Po prostu wcisnąć tam kleju (odgrodzić pianką od rurek) i przykleić płytkę? Czy może jakiś bloczek pociąć i przykleić a potem do tego płytkę?Jak to najlepiej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hmm... Może wklejenie kawałka płyty KG na piance PU (tylko zaprzyj dechą jakoś, żeby nie wypchnęło) tak, aby zlicować z tynkiem i na to cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 07.06.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 wyjdzie chyba górą wewnątrz obudowy rozdzielacza. ale KG dobry pomysł. może pociąć KG na paski i przykleić jeden do podłogi, potem drugi, potem trzeci na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Też można, ale co Ci przeszkadzają bulki pianki wewnątrz rozdzielacza? Ja nie mówię, żeby natryskać tam do pełna Kwestia jest, ile masz miejsca od rurek do lica tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 07.06.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 3-4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 08.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 jakieś inne pomysły. W weekend chcę się za to wziąć i nie chcę dwa razy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 10.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Miałem tak samo.wylałem "ściankę" z betonu, zazbrojonego kilkoma drutami (deska ll deska, w środek beton). Po paru dniach położyłem, kafelki.U mnie było to w kotłowni - chciałem to zrobić solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 W LM jest do nabycia plyta budowlana Ultrament . Tnie sie ja nozem . Wkleja na klej z tuby . Plytki przykleja klejem "normalnym" czyli cementowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts