Gość Magda i Janusz 05.02.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Poszukujemy dobrej i doświadczonej ekipy do wybudowania domu w technologii Thermomur. Dom powstanie ok. 15 km na zachód od Warszawy. Z góry dziękujemy za pomoc. Magda i Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 20.04.2004 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Witam po długiej przerwie. I jak mili Państwo, znaleźliście już te ekipę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 20.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Proponuję firmę SYSTEMBUD z miejscowości Kobyłka k/Warszawy.Tel. 022/786-89-26 lub 0604/952-893. Jest to firma która buduje w tym systemie więc doświadczenie powinna mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 20.04.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Przedmówca ma rację , ale prosze zobaczyć ile kosztuje utrzymanie domu własciciela tej firmy to zapał do tej firmy zelżeje. Nie ukrywam,że pojechałem tam zobaczyc ceny . Szkoda gadać. Co prawda ja sam budowałem i dom stoi jak ta lala. Nie ukrywam,że miałem (wziąłem sobie do pomocy 3 rosjan, ale polecił mi ich znajomy , który tez z nimi budował(później i ja dołączyłem do tej budowy) i miałem okazję zobaczyć ,że chłopaki znaja się na rzeczy. Budowali już w tym systemie(tzn. pomagali czynnie) trzy domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzybki 10.11.2004 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ja z firma Systembud mam złe doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzybki 22.11.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Proponuję firmę SYSTEMBUD z miejscowości Kobyłka k/Warszawy. Tel. 022/786-89-26 lub 0604/952-893. Jest to firma która buduje w tym systemie więc doświadczenie powinna mieć. Pewnie Pani nie sprawdzała, czy ta firma wykonała izolację poziomą budynku. Wg słów p. Łuki z tej firmy : "jest to niepotrzebne w tej technologii", a wg zaleceń producentów kształtek styropianowych Izodom i Thermodom, izolacja pozioma jest niezbędna ze względu na grożącą wilgoć i inne ":przyjemności" po paru latach. U mnie tego nie zrobili w ścianach zewn., juz nie wspomnę o reszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratius 15.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Mnie mowil ze ta izolacja wogle niepotrzeba i ze u nikogo takiej nie robil.Uwaga na rozliczenia z nim. Wszystko na pismie, bo ma krotka pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo 16.05.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No właśnie, mnie tez interesuje budowa w tym systemie, jestem ciekawa na ile ta technologia jest tańsza od "tradycyjnych". czy ktoś potrafiłby porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A ja właśnie wróciłem ze spaceru po okolicy. Niedaleko mnie ktoś wybudował taki dom i zrobił sobie przerwę po oknach. No i niestety nie wiem co ale chyba ptaki razem z wiatrem "narobiły diabła" - a mianowicie u góry między dwoma oknami jest "wyżarty" prawie cały zew. styropian i widać masę betonową.Popatrzyłem ,podumałem i stwierdziłem ,że co jak co ale taka technologia mi osobiście nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
writos 03.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Technologia nie jest zla. Ma swoje minusy. To chyba taki termos i trzeba mieć dobra wentylacje. Ale wystarczy takie "dobre" wykonanie jak tego z Systembudu i klapa gotowa. Ladne z zewnatrz w srodku kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratius 24.06.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Technologia nie jest zla. Ma swoje minusy. To chyba taki termos i trzeba mieć dobra wentylacje. Ale wystarczy takie "dobre" wykonanie jak tego z Systembudu i klapa gotowa. Ladne z zewnatrz w srodku kicha To prawda. Ale przy dobrym wykonaniu jest ok. Natomiast o tym wykonawcy mozna poczytac na stronie http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36015&highlight=systembud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadra 10.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 tylko nie z firmą systermbud, strzeżcie sie tej firmy - NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadra 10.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 SYSTEMBUD -oczywiście pomyliłam nazwę a to jest bardzo istotne poniewaz może ostrzeż;e czytajacych to forum przed ta firmą. Gdybym ja tu trafiła ciut wcześniej...-(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix82 05.06.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Stanowczo odradzam firmęSYSTEMBUD p.Łuki (kiedyś z Kobyłki obecnie mieści w miejscowości MUSUŁY).Stanowczo odradzam powierzenie budowy temu panu.U nas dopuścił się karygodnych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts