plonskij 31.05.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 historia ma ciag dalszymialy byc szyby 0,5 - sa 4/12/4/12/4 z argonem - czyli te 0,5 jest niemozliwe fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 31.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 historia ma ciag dalszy mialy byc szyby 0,5 - sa 4/12/4/12/4 z argonem - czyli te 0,5 jest niemozliwe fizycznie ta budowa przenosi U = 0,7 W/m2xK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q12 07.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Adpol istnieje, ale nie uwzględnia reklamacji. Ostatniej zimy popękały mi kilka okien drewnianych.... i mimo okresu reklamacji to musiałem sam naprawiać z powodu syndyku.....Żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.11.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ...nie rozumiem, co ma syndyk do gwarancji ? P.S. jak to popękały Ci okna drewniane zimą ? Od mrozu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.11.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ...nie rozumiem, co ma syndyk do gwarancji ? P.S. jak to popękały Ci okna drewniane zimą ? Od mrozu ? Może zapytaj z jakiego drewna były to okna? I jak się w tej sprawie mają terminy i inne warunki gwarancji, bo myślę, że nawet syndyk poważnie traktuje zobowiązania firmy. Prawdę mówiąc, to jednak nowa firma powinna brać odpowiedzialność za sprawy starej-jeśli chce istnieć na właściwym poziomie (tak przynajmniej zrobił mój dostawca - nigdy nie zasłonili się "upadłością". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts