Marek521 07.06.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Generalnie to miałem kilka typów ale znajomy wysłał mnie do takiego sklepu Studio Ogrodzeń w Warszewie i jak tam wszedłem niezdecydowany to wyszedłem z Wiśniowskim:yes:. Chłopaki z tego sklepu mają talent sprzedażowy ale poza wszystkim faktycznie fachowo wytłumaczyli mi w czym rzecz. Na rynku jest spory wybór ale nie mam czasu na studiowanie całej oferty. Myślę, że dokonałem dobrego wyboru bo jest to na pewno sprawdzona marka, a sklep o którym wspomniałem ma naprawdę dobre warunki i ceny , także wszystkich niezdecydowanych z okolic Warszawy odsyłam do Studia Ogrodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.06.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 kolego Marek521,z daleka pachnie to reklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 reklama i po reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts