Gość 05.02.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 TECHNIKA GRZEWCZA I SANITARNA AQUA UL.KAZIMIERZA WLK 59 32-400 MYŚLENICE TEL 12/2722575 KOM 603630261 E-MAIL [email protected] NISKIE CENY !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 05.02.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Zawsze jak czytam takie posty to mam w głowie taki łańcuszek: Reklamuje się => Nie ma roboty => Nie ma klientów => Dlaczego nie ma klientów? I dlatego na wszelki wypadek nie biorę nigdy ofert z ogłoszenia (zwłaszcza wrzuconych na niewłaściwą grupę), zawsze ekipy polecone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 05.02.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 I tak trzymać bo i mnie to już denerwowało.Prowadzę hurtownie i dobrzy instalatorzy kolejkę mają już do kwietnia.Tanio co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość busstop niezalogowany 06.02.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Na mojego instalatora z Gliwic czekałem ponad 3 miesiące! Takie ma obłożenie. Ponadto przebiera on w ofertach, więc i tak się cieszę, że on u mnie wykonywał instalacje. Podobnie było z dekarzem z Zabrza, zaś rodzice od końca poprzednich wakacji czekają na ekipę do ocieplania (z Tarnowskich Gór), która ma do nich przyjść na robotę dopiero w kwietniu. Ale to co robił wspomniany instalator, dekarz, czy ci panowie od ocieplania to przysłowiowy "miodzik". Ci dwaj ludzie jako jedyni bardzo dobrze znali się na swojej pracy, wykonywali ją starannie i dokładnie, mieli niezłe rozeznanie w swojej branży. Niestety - to było tylko dwóch z całej rzeszy pseudofachowców. Dlatego niektórzy nie przerobili u mnie nawet jednego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Trochę bezsensowne odpowiedzi. To znaczy, że np. MERCEDES nie sprzedaje się , bo reklamuje się co krok, Coca Cola również??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 06.02.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 A przedstawisz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 06.02.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Niech się reklamuje ile chce ,ale forum jak by przeczytał regulamin nie służy tym celom w tak obcesowy sposób. Co do porównania mercedesa i coca coli to również bez sensu i nie na temat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Niech się reklamuje ile chce ,ale forum jak by przeczytał regulamin nie służy tym celom w tak obcesowy sposób. Co do porównania mercedesa i coca coli to również bez sensu i nie na temat, I oni płacą za reklamę, a nie wykorzystują czyjąś pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 W mojej wypowiedzi chodziło tylko o brak logiki, że jak ktoś się reklamuje, to znaczy, że nie ma roboty. I tyle.Gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 I tak trzymać bo i mnie to już denerwowało.Prowadzę hurtownie i dobrzy instalatorzy kolejkę mają już do kwietnia.Tanio co to znaczy? Nie rozumiem. Jestes az takim zapelencem, ze musisz otwierac wszystkie watki. Nie interesuje Cie temat to go po prostu ignoruj. Co do reklamy, moze sie komus przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 ciekawa sprawa bo poco te wszystkie reklamy przy drogach ,telewizji itp.znaczy to że te towary nie mają zbytu.CHŁOPCY I DZIEWCZĘTA REKLAMA DŻWIGNIĄ HANDLU !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 12.02.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Heh, udało mi się wnerwić niektórych. Ciekawe czy wśród anonimowych gości jest autor powyższej reklamy ?Na wypadek gdyby nie dotarło: Regulamin zabrania umieszczania na forach ogłoszeń drobnych. A jak ktoś musi - do ogłoszeń jest osobne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 reklama jest zawsze potrzebna !!!!!!!!!!!!!!!!!!jak macie firme to sięo tym przekonajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.02.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum w przypadkach, gdy:(...)uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym, Co na to Admin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 12.02.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 I ja się podpisuję pod postem anny 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ja swego wykonawce znalazłem poprzez reklame ?jestem z niego zadowolonygg 1944055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 12.02.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym, Co na to Admin? Admin jest zly bo reklamowac sie mozna tylko w gazecie ( kasieja) Adamos napisales ,, Tani co to znaczy ?,, Wiec ci odpowiem slowo tani oznacza T A N I. I bez podtekstow, ze jak ktos jest tani to od razu do dupy. Co wiesz o tej firmie ? Nie zbrzydlo wam placic bajonskie sumy. Ta reklama moze komus pomoc, wasze bezsensowne zacietrzewienie na pewno nie. I dla jasnosci z ta firma nie mam nic wspolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 12.02.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A troszku uczciwości równiez by sie należało ludziom ,którzy dyskutuja ',doradzaja i tworzyli to forum .Nie wspomnę że regulamin również tego zabrania . Jak można wykorzystywac dorobek tak wielu ludzi dobrej woli do komercyjnych celów.Mam wrażenie że jakbym skorzystał z usług takowej firmy to po wyproszeniu za dzrzwi weszli by oknem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A troszku uczciwości równiez by sie należało Troszku tak, tu sie z Toba zgodze ale tylko troszku- (jeszcze nie widzialem osoby pracujacej w hurcie, ktora bylaby do konca uczciwa) bez obrazy - przeciez z czegos trzeba zyc nie. ,,Nie wspomnę że regulamin również tego zabrania,, Bez jaj. ,,Jak można wykorzystywac dorobek tak wielu ludzi dobrej woli do komercyjnych celów,, Tu masz calkowita racje. ,,Mam wrażenie że jakbym skorzystał z usług takowej firmy to po wyproszeniu za dzrzwi weszli by oknem . Wrazenia zostawmy na pozniej. POZD> PADI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 ja uwarzam że to dobry sposób na reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts