Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NAJTANIEJ INSTALACJE WOD-KAN-GAZ-CO

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zawsze jak czytam takie posty to mam w głowie taki łańcuszek: Reklamuje się => Nie ma roboty => Nie ma klientów => Dlaczego nie ma klientów?

I dlatego na wszelki wypadek nie biorę nigdy ofert z ogłoszenia (zwłaszcza wrzuconych na niewłaściwą grupę), zawsze ekipy polecone.

Pozdrawiam

Gość busstop niezalogowany

Na mojego instalatora z Gliwic czekałem ponad 3 miesiące! Takie ma obłożenie.

Ponadto przebiera on w ofertach, więc i tak się cieszę, że on u mnie wykonywał instalacje.

Podobnie było z dekarzem z Zabrza, zaś rodzice od końca poprzednich wakacji czekają na ekipę do ocieplania (z Tarnowskich Gór), która ma do nich przyjść na robotę dopiero w kwietniu.

Ale to co robił wspomniany instalator, dekarz, czy ci panowie od ocieplania to przysłowiowy "miodzik".

Ci dwaj ludzie jako jedyni bardzo dobrze znali się na swojej pracy, wykonywali ją starannie i dokładnie, mieli niezłe rozeznanie w swojej branży.

Niestety - to było tylko dwóch z całej rzeszy pseudofachowców. Dlatego niektórzy nie przerobili u mnie nawet jednego dnia.

Niech się reklamuje ile chce ,ale forum jak by przeczytał regulamin nie służy tym celom w tak obcesowy sposób. Co do porównania mercedesa i coca coli to również bez sensu i nie na temat,

I oni płacą za reklamę, a nie wykorzystują czyjąś pracę!

I tak trzymać bo i mnie to już denerwowało.Prowadzę hurtownie i dobrzy instalatorzy kolejkę mają już do kwietnia.Tanio co to znaczy?

Nie rozumiem. Jestes az takim zapelencem, ze musisz otwierac wszystkie

watki. Nie interesuje Cie temat to go po prostu ignoruj.

Co do reklamy, moze sie komus przydac.

Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum w przypadkach, gdy:

(...)

uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym,

Co na to Admin?

uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym,

Co na to Admin?

Admin jest zly bo reklamowac sie mozna tylko w gazecie ( kasieja)

Adamos napisales ,, Tani co to znaczy ?,, Wiec ci odpowiem slowo tani

oznacza T A N I. I bez podtekstow, ze jak ktos jest tani to od razu do

dupy. Co wiesz o tej firmie ? Nie zbrzydlo wam placic bajonskie sumy.

Ta reklama moze komus pomoc, wasze bezsensowne zacietrzewienie

na pewno nie.

I dla jasnosci z ta firma nie mam nic wspolnego.

A troszku uczciwości równiez by sie należało ludziom ,którzy dyskutuja ',doradzaja i tworzyli to forum .Nie wspomnę że regulamin również tego zabrania . Jak można wykorzystywac dorobek tak wielu ludzi dobrej woli do komercyjnych celów.Mam wrażenie że jakbym skorzystał z usług takowej firmy to po wyproszeniu za dzrzwi weszli by oknem .

A troszku uczciwości równiez by sie należało

Troszku tak, tu sie z Toba zgodze ale tylko troszku- (jeszcze nie widzialem

osoby pracujacej w hurcie, ktora bylaby do konca uczciwa) bez obrazy - przeciez z czegos trzeba zyc nie.

,,Nie wspomnę że regulamin również tego zabrania,,

Bez jaj.

,,Jak można wykorzystywac dorobek tak wielu ludzi dobrej woli do komercyjnych celów,,

Tu masz calkowita racje.

,,Mam wrażenie że jakbym skorzystał z usług takowej firmy to po wyproszeniu za dzrzwi weszli by oknem .

Wrazenia zostawmy na pozniej.

POZD> PADI