Selena 08.06.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) . Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Selena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.06.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jestem, kibicuje i bede zagladać!!! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jezzzzzuuuu. Ale BOSKO!!! Pisz, pisz, wrzucaj zdjęcia, bo zapowiada się czarodziejsko, pięknie, fenomenalnie znaczy się. I las, i jeziorko, i cisza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makatkaa 08.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam się w nowopowstałym dzienniczku Pięknie sie zapowiada. Miejsce z tego co opisałaś- trudno o lepsze CUDOWNIE tam macie. Czekamy zatem na bieżące opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 WOW :jawdrop:jestem pod wrażeniem. Trafić na takie miejsce, w dodatku z taaakimi plusami to jak znaleźć igłę w stogu siana:). Szczęściarze z Was Będę tutaj zaglądać, bo już widać że warto. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 08.06.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zapachniało mi Pomorzem;) Bardzo ciekawam dalszego ciągu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 08.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 To ja też będę zaglądać . jeśli oglądać będzie się równie przyjemnie co czytać - to już mi się podoba ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 08.06.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Słowo się rzekło ... podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 I ja również będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Więc i ja się serdecznie witam:)Wrzucaj zdjęcia,chętnie całą resztę zobaczę.... Super szybko poszło,a jak się wam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Oj wiem coś o tym;) Ja też od ponad roku mieszkam swoim domku,wcześniej mieszkałam w bloku,dwa pokoje dwoje dzieci i mąż Taraz mam swój ogródek,nad którym co prawda dopiero pracuję,ale nie można mieć wszystkiego od razu. P.S.my też od budowy do wprowadzenia,szybko się uwinęliśmy,w 10 miesięcy... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Selena, szczerze Ci gratuluję tego, że spełniliście swoje marzenia. Trudno jest budować od początku, ale chyba jeszcze trudniej dokonać zmian w tym co się gotowego kupi i zrobić tak, by być w pełni zadowolonym. Wam się udało, więc wielkie brawa. Domek z zewnątrz nie wygląda na duży, bardzo więc zaskakuje przestronnością wnętrz. Ogród też sprawia wrażenie większego niż 800m. Okolica przepiękna, jezioro urokliwe. Mam wrażenie, że Wasz dom jest z tych, do których wpada się na chwilę po szklankę cukru, a zostaje do późna przy kolacji i lampce wina. Niech się Wam szczęśliwie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Bardzo ładnie! Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 09.06.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witaj Selena, Dopiero teraz trafilam na twoj watek, ale wazne ze tutaj trafilam!!! Domek macie bardzo fajny i te piwnice ogromne.. Podoba mi sie rowniez wasza zabudowa w kuchni, moze zdradzisz z jakiej to firmy i koszt? Pozdrowienia i gratuluje wlasnego kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nadulka, w takim razie jesteśmy na tym samym etapie - też męczymy nasz ogród A gdzie Twój domek ?? Może jeśli ja wielce leniwa się zmobilizowałam, Ty też założysz swoją galerię ? Chyba o tym pomyślę Ale musi nabrać mocy urzędowej... No i muszę się z forum lepiej zapoznać,wcześniej tylko oglądałam,czytałam itp..i też zachwycałam się Toli ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.06.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hallo,czy ktoś tu jest? Tak wiem pogoda się zrobiła,więc wszyscy siedzą w ogrodach;)Racja trzeba korzystać póki się da.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 12.06.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 a dlaczego ja znów nic nie widzę nie mogę w ogóle kliknąć i przejść w link seleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts