AdamoMisia 12.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 jest tyle fajnych dzienników na forum!!! Czas je pokazac ....wiec do dzieła!!! My możemy opowiedzic co da sie na budowie spierniczyc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.09.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wybór dzienników jest jednym z możliwych. Jest bardzo dużo ciekawych, pasjonujących wręcz dzienników. Wybraliśmy kilka spośród zgłoszonych. I po raz pierwszy powstaje taka publikacja. Ale skoro raz pierwszy...Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ciekawie się zapowiada... ciekawie ...Mam kilka faworytów jeśli chodzi o dzienniki ,ale nie mogę się zdecydować Jak zdecyduję to napiszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.09.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 A redakcja musiała się zdecydować, by na czas przygotować publikację - stąd subiektywny wybór, ale z myślą by dzienniki były czytelniczo bardzo ciekawe. Oczywiście, uwzględniając głosowanie Forumowiczów. Cała gazeta o forum - tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 NO i dobrze - ciekawa jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.09.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Taki temat to raczej podejmiemy w Muratorze, nie w gazecie o forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts