e-mól 08.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mam wielki staw na działce i powiedzmy że chcę przeciąć działkę w poprzek płotkiem który uniemożliwi dzieciom podejście do wody, a jednocześnie będzie estetyczny, w miarę nowoczesny, prosty i najlepiej żeby widoku na staw nie zasłaniał. Najlepsze co znalazłam to to to ale takie dosyć wiejskie i mało ażurowehttp://www.sadowniczy.pl/product-pol-21796-Plot-Sprewald-prosty-h90-x-180-rama-4-4-x-6-8.htmlMa ktoś ciekawszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.06.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 W czym jest problem bo nie łapie? Płot jest wiejski - no chyba jak każdy jaki by nie byl to jakoś tak wpisuje sie w wieś nie w miasto. Ja mam "wewnątrz" dzialki płotek antydzieciowy zrobiony tak: slupki stalowe co ~3 metry 60x60xx3 zabetonowane ~30cm do tego rygle stalowe i drewniane sztachety. prześwit miedzy sztachatami 3cm, wyskośc całości 60cm. Typowa wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wbijane młotem w ziemię drewniane słupki i rozciągnięta między nimi plastikowa siatka PVC półmetrowej wysokości. Tych kilka (lat do momentu, kiedy dzieci i w stawie się od reki nie utopią i jeśli będą chciały podejść, to płotek ich i tak nie powstrzyma) spokojnie postoi. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts