Łukasz_77 09.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Przyszła pora na pokrycie dachu. Niestety ekipa, która miała mi to robić "dała ciała" i ma miesięczne opóźnienie. Nie mogę na nich czekać, bo burzy to cały harmonogram prac. Muszę znaleźć kogoś innego. Czy ktoś z Was może polecić dobrą, sprawdzoną ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.06.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Skontaktuj się z Mazowiecki Oddziałem Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy (http://www.dekarz.com.pl). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocturne 11.06.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Skontaktuj się z Mazowiecki Oddziałem Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy (http://www.dekarz.com.pl). Pozdrawiam. Poszukaj dobrej firmy na Podkarpaciu, - tam ceny są dużo niższe:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo1719506907 14.06.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 CZEŚĆ Mam kontakt z kilkoma dobrymi których prace będziesz mógł obejrzeć, bo szanujący się dekarz nie będzie się wstydził swojej pracy, nie chciał bym podawać na forum jego numeru, bo może się to wiązać z ochroną danych osobowych o które może mnie ktoś oskarżyć, ale jak zadzwonisz do mnie to będziemy mogli porozmawiać 601-530-004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kszysztow 22.07.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 znam bardzo dobrą, rzetelną firmę dekarską z Józefowa - Michalina pod Warszawą, gwarantuje że przeprowadzona przez nich usługi dekarskie są wykonywane z należytą starannością. Zrobili kompletny dach u moich znajomych - jest bardzo dobrze. Z pewnością mogę ich polecić jako rzetelna firma dekarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts