Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szambo - zachodniopomorskie

kaslemke

Recommended Posts

W najbliższym czasie planuję zakup szamba betonowego z okolic Radomia, ponieważ transport jest dość kosztowny poszukuję osób, które w podobnym czasię będą przerabiać ten temat . Firma realizuje transport max. 3 zbiorników. W jedności siła! Jeżli ktoś z okolic Szczecinka lub na trasie Radom - Szczecinek planuje zakup zbiornika betonowego na szambo - proszę o kontakt. Może uda się zgrać zakupy i zmniejszyć koszty transportu.:)

Witam mam pytanie czy ta firma nie organizuje sama sobie drugiej osoby? Kiedyś dość dobrze przerabiałem temat i firma z okolic Radomia przywozi nam szamba betonowe z atestami na teren kuj-pom, ale oni martwią sie o to by był transport łączony, bo to taniej. Jakiś 1 miesiąc temu załatwiałem taką sprawę fakt czekaliśmy ok. 2 tygodni, ale firma konkretnie sprawę załatwiła. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy proszę pisać może pomogę

Witam mam pytanie czy ta firma nie organizuje sama sobie drugiej osoby? Kiedyś dość dobrze przerabiałem temat i firma z okolic Radomia przywozi nam szamba betonowe z atestami na teren kuj-pom, ale oni martwią sie o to by był transport łączony, bo to taniej. Jakiś 1 miesiąc temu załatwiałem taką sprawę fakt czekaliśmy ok. 2 tygodni, ale firma konkretnie sprawę załatwiła. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy proszę pisać może pomogę

Witam!

Proszę o namiery na Pańską firmę - tzn. tą od której Pan zakupywał pojemnik. My prowadzimy rozmowy z Eko Transem z okolic Radomia. Mają już 2 osobę, ale proponowali aby poszukać jeszcze jednej. Nie wim na ile ta firma jest wiarygodna i czaekam na opinię z Forum z okolic Elbląga - tam na dzisiaj (18.06.) jest umówiony transport i montaż.

Pozdrawiam

To namiary na firme która robi szamba betonowe z atestami[48} 321-53-85 lub kom 502-037-636 My bralismy jakiś czas temu szambo 8 tys litrow koszt był 1800zł plus transport 800zł oni załatwiali sobie druga osobe. Uwazam ze to i tak tańsze jest od budowania bo trzenba kupic materiał i zapłacic fachowcowi . Pozdrawiam