kaslemke 09.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 W najbliższym czasie planuję zakup szamba betonowego z okolic Radomia, ponieważ transport jest dość kosztowny poszukuję osób, które w podobnym czasię będą przerabiać ten temat . Firma realizuje transport max. 3 zbiorników. W jedności siła! Jeżli ktoś z okolic Szczecinka lub na trasie Radom - Szczecinek planuje zakup zbiornika betonowego na szambo - proszę o kontakt. Może uda się zgrać zakupy i zmniejszyć koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.p.h.u mirko 15.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam mam pytanie czy ta firma nie organizuje sama sobie drugiej osoby? Kiedyś dość dobrze przerabiałem temat i firma z okolic Radomia przywozi nam szamba betonowe z atestami na teren kuj-pom, ale oni martwią sie o to by był transport łączony, bo to taniej. Jakiś 1 miesiąc temu załatwiałem taką sprawę fakt czekaliśmy ok. 2 tygodni, ale firma konkretnie sprawę załatwiła. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy proszę pisać może pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslemke 17.06.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam mam pytanie czy ta firma nie organizuje sama sobie drugiej osoby? Kiedyś dość dobrze przerabiałem temat i firma z okolic Radomia przywozi nam szamba betonowe z atestami na teren kuj-pom, ale oni martwią sie o to by był transport łączony, bo to taniej. Jakiś 1 miesiąc temu załatwiałem taką sprawę fakt czekaliśmy ok. 2 tygodni, ale firma konkretnie sprawę załatwiła. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy proszę pisać może pomogę Witam! Proszę o namiery na Pańską firmę - tzn. tą od której Pan zakupywał pojemnik. My prowadzimy rozmowy z Eko Transem z okolic Radomia. Mają już 2 osobę, ale proponowali aby poszukać jeszcze jednej. Nie wim na ile ta firma jest wiarygodna i czaekam na opinię z Forum z okolic Elbląga - tam na dzisiaj (18.06.) jest umówiony transport i montaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.p.h.u mirko 18.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 To namiary na firme która robi szamba betonowe z atestami[48} 321-53-85 lub kom 502-037-636 My bralismy jakiś czas temu szambo 8 tys litrow koszt był 1800zł plus transport 800zł oni załatwiali sobie druga osobe. Uwazam ze to i tak tańsze jest od budowania bo trzenba kupic materiał i zapłacic fachowcowi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 21.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Jestem z pod Kołobrzegu i jestem na etapie wyboru szamba. Jeszcze dokładnie nie wiem jakie ale mam niewiele czasu na decyzje więc temat mnie interesuje. Zastanawiam się jak często trzeba opróżniać takie szambo 8 tys litrów to pytanie do p.p.h.u mikro? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts