rataj75 09.06.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam, mam pytani jaki macie kolor klamek do orzechowych okien ? brązowe? złote? czy inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulus 09.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Do ciemnego orzecha mam stare złoto, tak zaproponowano mi w sklepie. Argumnetem było to, że się nie rzucają w oczy. Ale ja nie przepadam za tym kolorem (chyba jednak wolałabym inox) i teraz ciężko mi to zgrać z resztą, np. klamki kupiłam w tym samym kolorze, ale elementy schodów będę już miała w inox. i teraz myślę, jakie kupić karnisze i żyrandole (żyrandoli na pewno nie chcę w starym złocie)> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 zastanów sie nad resztą tzn klamkami do drzwi, oprawami ledów, lampami.. ja dobieram wszędzie takie same.. żeby się nie gryzły.. i chyba też bym poszła na stare złoto.. sama mam okna złoty dąb i stare złoto wszędzie dobieram gdzie się da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.06.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 To zależy do wystroju wnętrza.W nowoczesnym fanjie by wyglądały srebrne-w klasycznym złote.A uniwersalne są brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 11.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Zgadzam się z lady in red - brązowe pasują niemal do wszystkiego, a złote lub srebrne należy dobrac do wystroju wnętrza - ja wybiorę srebrne klamki secustic, za które muszę zapłacic dodatkowo (15 zł/szt.) - okna będą w kolorze winchester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 01.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja mam stare zloto do orzechowych okien - tak doradzila mi Pani w sklepie a teraz dostaje cholery bo nie moge sie zdecydowac na kolor klamek w drzwiach: podobaja mi sie chrom satynowe i pasowalyby do lamp i zyrandoli ale w oknach mam stare zloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 01.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Też mam ten dylemat. Jak zamawiałam okna to wzięłam stare złoto - no chyba zaćmienie jakie miałam czy co Nie lubię złota a poza tym cały dom jest w nowoczesnej stylistyce i to złoto nie koniecznie pasuje. Myślę jednak, że do drzwi wew. i do reszty wystroju dobrać dodatki srebre. Te klamki przy oknach aż tak sie nie rzucają a część będzie zakryta firankami. Właśnie czekam na ofertę klamek z firmy, w której zamawiałam drzwi i chyba jednak pójdę w srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.09.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja mam stare zloto do orzechowych okien - tak doradzila mi Pani w sklepie a teraz dostaje cholery bo nie moge sie zdecydowac na kolor klamek w drzwiach: podobaja mi sie chrom satynowe i pasowalyby do lamp i zyrandoli ale w oknach mam stare zloto bierz chrom,skoro pasuje do wiekszosci rzeczy,klamki sobie w oknach powoli wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 02.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 rataj75 - my do orzechowych mamy złote (takie ciemno złote).. Wnętrza raczej klasyczne. Do tego karnisze w kolorze mosiądzu, podłogi i meble w ciepłym kolorze dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwadt 07.07.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 czy ktoś wie jaki kolor klamek mam założyć do grafitowych okien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 07.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ja wlasnie dzis zamowilam do antracytowych okien srebrne-chromowane klamki, inne kolory nie wchodzily w gre (braz, stare zloto..)siwadt mozna wiedziec jakie drzwi zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts