tknu244 09.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Uwaga na kominki DOMINO opinie-oszuści i naciągacze Siedziba Jastrząb ale mają swój punkt w Ząbkach i działają na terenie mazowieckiego.Pan Maciej Wanat podpisuje umowę bierze zaliczki,za wkład każe płacić bezpośrednio firmie która go dostarcza przysyła 2 szczerbatych drzymków którzy zaczynają coś robić-a raczej udawać że coś robią.Potem okazuje się że kwota w umowie została źle przez niego skalkulowana i musi wzrosnąć o 2000 zł bez podania sensownej przyczynyJak go poinformowałem że nie zgodzę się na zapłatę wyższej kwoty to już się nie pojawił i nie odbiera telefonu defraudując 3000 zadatku + 5500 za wkład.Jestem zmuszony na sądzenie się o zwrot podwójnej kwoty którą przyjął jako zadatek.Na szczęście sprawę mam napewno wygraną ale nie życzę nikomu straconych nerw i czasu przez tego d.....Z daleka od tej pseudo firmy Edytowane 15 Czerwca 2010 przez tknu244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts