malaa81 09.06.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam serdecznie! Zwracam się do was z gorącą prośbą o wzięcie udziału w anonimowym, internetowym badaniu do mojej pracy magisterskiej. Badanie polega na zapoznaniu się z treścią (oraz formą) poniższej strony internetowej, a następnie na wypełnieniu ankiety(link do niej znajduje się na dole strony). Całość nie powinna zająć dłużej niż 5 minut. Strona badania:http://www.ynet.hostdell.pl Bardzo dziękuję za wszelką pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wypadałoby może napisać jaka uczelnia, promotor, temat pracy itp... Kiepskie te studia, skoro nie uczą was takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 11.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 JoShi-wydaje mi się,że mogłoby to jakoś zakłócić badanie.A nazwisko promotora na ogólnym forum?Nie wydaje mi się.Ankietę albo się wypełnia albo nie.Pełna dobrowola.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Wypadałoby może napisać jaka uczelnia, promotor, temat pracy itp... Kiepskie te studia, skoro nie uczą was takich rzeczy. Chyba Cię nieco poniosło ..... A badanie,zrobione....cokolwiek by miało wnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tych par stwierdzeń do określenia się to bardzo dużo jest. Pewnie chodzi o to, żeby zbadać przy którym najczęściej respondenci wymiękają i rezygnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Chyba Cię nieco poniosło ..... Nie. Dlaczego? Uważam to za dobry zwyczaj. Jak ktoś chce, żeby mu zrobić przysługę to niech się jakoś przedstawi. To ogólnie przyjęta w sieci forma składania prośby o tego typu ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Nie. Dlaczego? Uważam to za dobry zwyczaj. Jak ktoś chce, żeby mu zrobić przysługę to niech się jakoś przedstawi. To ogólnie przyjęta w sieci forma składania prośby o tego typu ankiety. Podawanie nazwisk osób postronnych na forach internetowych, uważasz za dobry zwyczaj Nigdy nie spotkałam się w sieci, z tak sformułowaną prośbą, jak to przedstawiasz - zdecydowany przerost formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Podawanie nazwisk osób postronnych na forach internetowych, uważasz za dobry zwyczaj Nigdy nie spotkałam się w sieci, z tak sformułowaną prośbą, jak to przedstawiasz - zdecydowany przerost formy To, że się nie spotkałaś jeszcze o niczym nie świadczy. Sądzę, że trochę dłużej tkwiłam w świadku akademickim niż ty i trochę więcej wiem o panujących tam zwyczajach. Nazwiska tych osób, jak to nazwałaś postronnych i tak są opublikowane na portalu uczelni, więc w czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) To, że się nie spotkałaś jeszcze o niczym nie świadczy. Sądzę, że trochę dłużej tkwiłam w świadku akademickim niż ty i trochę więcej wiem o panujących tam zwyczajach. Nazwiska tych osób, jak to nazwałaś postronnych i tak są opublikowane na portalu uczelni, więc w czym masz problem? ja nie mam problemu, absolutnie żadnego To Ty się niepotrzebnie unosisz. Nie wiem w jakich światkach tkwiłaś i co o nich wiesz,wiem natomiast ,że by opublikować czyjeś nazwisko, grzecznie jest mieć jego zgodę i nie szastać nim po całym necie , ze wskazaniem na fora internetowe JoShi, czyżbyś ukłuła się swoim własnym żądłem ? bo jad Cię zatruwa. Edytowane 11 Czerwca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ankieta wypelniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 JoShi, czyżbyś ukłuła się swoim własnym żądłem ? bo jad Cię zatruwa. Aż tak się zgiąć nie potrafię. Weź wypełnij tę ankietę i już. Ja zwróciłam się do autorki wątku a co ona z tym zrobi to jej sprawa. Wyraziłam swoją opinię i dla mnie EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 poklikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts