Izabele 09.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Drodzy forumowicze, proszę Was o pomoc w wyborze koloru kostki granitowej, będzie nią ułożona powierzchnia ok. 170 m2, podjazd do garażu oraz alejki w ogrodzie, nasz dom utrzymany jest w ciepłej kolorostyce?rudy dach, kremowa elewacja z żółtymi akcentami, okna drewniane...którą kostkę lepiej wybrać, szaro-rudą, która ma cieplejszą kolorystykę czy stonowaną elegancką szarość która do wszystkiego pasuje???Liczę na Wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 10.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Mnie sie podoba szaro-ruda, ale to tylko i wyłacznie moja opinia.A to moje dziełohttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/u/9/0/0/55898848_d.jpgpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 15.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Szaroruda daje więcej możliwości układania tzn. z ciemnych kostek robisz wzór a jaśniejszymi wypełniasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 18.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jak masz ciepłe barwy w elewacji i otoczeniu to tylko szaro-rudą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.06.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U mnie jest żółta kostka granitowa i rowniez prezentuje sie interesujaco.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabele 20.06.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No to mi namieszaliście w głowie:wiggle:, wczoraj zdecydowałam się na szarą kostkę, mąż planuje zrobić płot z czerwonego granitu ( z takich większych nierównych bloków), i teraz myślę czy nie zrobić obrzeży alejki z czerwonej kostki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 21.06.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No to mi namieszaliście w głowie:wiggle:, wczoraj zdecydowałam się na szarą kostkę, mąż planuje zrobić płot z czerwonego granitu ( z takich większych nierównych bloków), i teraz myślę czy nie zrobić obrzeży alejki z czerwonej kostki??? witam mamy podobna kolorystyke i raczej zdecydujemy sie na ruda z obrzezami z czerwonej kostki tylko mamy problem z doborem plotu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabele 21.06.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, dzisiaj jednak juz zapadło, przywieźli nam 25 ton kostki szarej ze Strzegomia 7x9, drugi transport przyjedzie z podsypką i czerwonym granitem, po obejrzeniu kilku posesji strwierdzam, że najchetniej to ułożyłabym samą szarą kostkę (widziałam kilku cudnie ułożonym podjazdów z samej szarej kostki, wyglądają pięknie i się nie nudzą, ale niestety muszę nawiązać do czerwonego granitowego płotu....) jak znajdę chwilke czasu, to wkleję zdjęcia z realziacji...Trzymajcie kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Wojtek 22.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Masz rację - szara kostka jest najpiękniejsza, najbardziej elegancka. Ja też taką sobie położę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 23.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też wyłacznie szarą ....tyle że betoową. I ułoże w wachlarze. Granitowa jest cudna tyle że się nie najlepiej po niej chodzi zwłaszcza na obcasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragoo 23.06.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 My u siebie przed domem położyliśmy kostkę w kolorze piaskowca (jasno żółta). Naprawdę wygląda nieźle! - dodatkowo koresponduje z kolorem naszego domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 08.12.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dla wybrednych może być jeszcze kolorowa: http://img02.allegroimg.pl/photos/400x300/13/44/81/32/1344813249_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal_ 14.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, dzisiaj jednak juz zapadło, przywieźli nam 25 ton kostki szarej ze Strzegomia 7x9, drugi transport przyjedzie z podsypką i czerwonym granitem, po obejrzeniu kilku posesji strwierdzam, że najchetniej to ułożyłabym samą szarą kostkę (widziałam kilku cudnie ułożonym podjazdów z samej szarej kostki, wyglądają pięknie i się nie nudzą, ale niestety muszę nawiązać do czerwonego granitowego płotu....) jak znajdę chwilke czasu, to wkleję zdjęcia z realziacji...Trzymajcie kciuki;) Mozesz podac na namiary skad kupowaliscie kostke no i ile placiliscie za kostke oraz ile za transport? tez planuje szara kostka wylozyc wjazd.... mozesz podeslac kilka zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 15.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mozesz podac na namiary skad kupowaliscie kostke no i ile placiliscie za kostke oraz ile za transport? tez planuje szara kostka wylozyc wjazd.... mozesz podeslac kilka zdjec A jaką chcesz ? szarą czy szarorudą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 15.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Osobiście wolę kostkę szaro-rudą. Bardziej robi wrażenie kamienia od szarej. Szara z daleka wygląda jak beton. Do szarej dobrze pasuje czarne obrzeże. Szara do jasnych elewacji a szaro-ruda do kolorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal_ 17.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A jaką chcesz ? szarą czy szarorudą ? szara.... no i na obrzezach pasek jakiejs ciemnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 22.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi o kostkę granitową 7-11 to najładniej wychodzi podjazd w kolorach siwy - czerwony - czarny . Nie jest monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 24.04.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 U mnie jak widać na poniższym zdjęciu jest na podjeździe kostka granitowa mieszana 9-11, a na ścieżkach szara 5-6. Krawężniki są z 20-tek mieszanych a przy nich po jednym rządku obniżonym o ok.1cm kostka ruda w celu odprowadzania deszczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts