Edyta M 10.06.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hej ! Zaczynam ..... , ale od czego zaczac ? Najlepiej od poczatku c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jestem osoba z cyklu " BUDUJACY NA ODLEGLOSC " , pomysl budowy domu zrodzil sie juz jakis czas temu .... mial byc wygodny , milusi taki MOJ !!! Ogladalam kilka projektow , domki male , srednie , wieksze i ..... jest ten MOJ wymarzony http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/ind...id=5&odbicie=1 Decyzja zapadla . Dzialke kupilam na poczatku tego roku 2009 ! piekna 16-to arowa , Lawendka II wpasuje sie w nia jak nic . c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Lawendka II po przerobkach ( jest ich mnostwo !!! ) " przytyla " do 220 metrow kw. powierzchni uzytkowej ...... Dobrze , ze projekt znajduje sie jeszcze w fazie adaptacji wiec musze ja troche " odchudzic " razem z Pania architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No coz ..... niestety nastapila zmiana projektu zbyt duza ilosc zmian przerosla moja Pania Architekt .... mnie zabraklo cierpliwosci , a i domek zmienil sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No i stalo sie ....... Zbyt duza ilosc zmian w pierwotnym projekcie okazala sie koszmarem .... Znalazlam inny projekt .... NIC W NIM NIE ZMIENIAM !!!!!! moze tylko odrobina "retuszu"( okna ) Zakupilam projekt z pracowni DOMY z WIZJA - STYLOWY 2 Piekny i nowoczesny , chyba wlasnie taki mial byc moj dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Teraz tylko odpowiednia ekipa .... kto wybuduje ten dom tak zebym mogla spac spokojnie ... Rozpoczynam poszukiwania ekipy , uwaga jestem wymagajaca domek musi byc wybudowany wzorcowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 We wrzesniu zaczynam " rozsylac wici " w poszukiwaniu IDEALNEJ EKIPY .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dzisiaj na dzialeczce wyladowal blaszak ...... Pisze wyladowal , bo Panowie ktorzy go przywiezli dokladnie zakopali sie na dzialce !!!!! A oto relacja naocznego swiadka tych wydarzen , czyli mojej kochanej przyjaciolki ktora zajmuje sie budowaniem mojego domku . "Teraz Ci opisze jakie przeboje z garazem, chcieli sobie pojechac w koleczko po Twojej dzialce, dzisiaj lalo wiec bylo mokro zwlaszcza od polnocnej dzialki tam jest lekki spad, auto bylo obciazone,gdyz mieli na nim jeszcze jeden garaz i sie zakopali. Kierowca jeszcze jechal jedna reka,a druga trzymal tel.komorkowy i gadal, nie potrzebnie sie zatrzymal i sie stalo !!!! Przyjechali o 18.40 i zaczeli robic nawet sprawnie do okolo 20.z minutami, a wyjechalismy z dzialki o 21.50, uruchamialismy sasiadke, ona rodzinke ktora mieszka za siatka, tam byl traktor nie uzywany, ten wlasciciel czyli jej wujek pracuje w Radomiu. Trzeba bylo go uruchomic, udalo sie po pol godzinie,przyjechali i ciagneli do przodu,nie udalo sie,az traktor podskoczyl, dopiero od tylu sie udalo, dzialka koszmarnie wyryta od kol ktore sie zakopaly,ale bedziemy rownac jutro to pikus dobrze ze w ogole wyjechali. Dali cos tam tej babeczce od traktora, my sie zrewanzujemy tej sasiadce i takiemu sasiadowi ktory to pilotowal i znal sie na rzeczy " . I co Wy na to ???? Jak tylko bede miala foty tej karkolomnej wyprawy to zaraz wklejam , zastanawiam sie tylko kogo ( co ) uruchamiali wujka z Rzeszowa czy ten jego traktor ? Ale to pikus !!!! jak mowi moja znajoma wazne , ze blaszak stoi Jutro rownanie dzialki i robienie kolejnych tym razem przewidzianych w planie dziur w ziemi na stemple .... zaczynamy sie grodzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Blaszak 1400 zl. Stemple 6 zl. szt ( 45 sztuk ) Siatka lesna 3,50 zl. metr ( 2 bale po 50 metrow ) Odwdzieczanie sie Sasiadom za pomoc ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wielki dzien Dzisiaj 28.09.2009 moja Pani Architekt zlozyla dokumenty potrzebne do wydania POZWOLENIA na BUDOWE Yupi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam po dlugiej przerwie ...... informuje , ze PnB otrzymalam na poczatku grudnia 2009 ( dosc dlugo to trwalo okazalo sie , ze P. Architekt "zapomniala" dostarczyc kilka potrzebnych dokumentow i troche sie rozzzzzjechalo w czasie wydanie PnB ) tak to jest jak czlowieka nie ma na miejscu i nie moze ludziom patrzec na rece ... ale najwazniejsze , ze papier jest i mozna budowac Byle do wiosny i z poczatkiem kwietnia ( taki jest plan ) o ile podlacza mi prad i wode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wczoraj zrodzil sie kolejny pomysl , a moze tak przy tym balaganie budowlanym ktory rozpocznie sie juz wkrotce jeszcze cos wybudowac na badz co badz mojej dosc sporej 16-o arowej dzialeczce .... Zrodzil sie i urodzil fajny zgrabny budyneczek gospodarczy na narzedzia ogrodnicze , choinki ( lub choinke ) , drewno do kominka itp. a ze naleze do osob dosc zdecydowanych to projekcik zamowilam od reki http://www.pro-arte.pl/projekty-budy...ze/361/lustro/ dzisiaj zadzwonilam do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 HEJKA HEJKA 4 marca 2010 przybyli panowie instalowac " pradowa" skrzyneczke jutro ma byc wszystko gotowe .... tzn. jeszcze instalacja licznika przez ENION , geodeta i odbior przylacza . Czekalam tylko 2 miesiace od podpisania umowy .... duzy sukces zwazywszy na niekorzystna aure Pierwszy rachunek do zaplacenia ..... pojawi sie pewnie szybciej niz Panowie instalatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 YUPI udalo sie .......Kochani nadrabiam zaleglosci w przesylaniu fotek .Zaczne moze od poczatku.Tak wyglada moja piekna 16-o arowa dzialeczka http://img34.imageshack.us/img34/8689/miejscenabramewogrodzen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Przylacz pradu .... Jessi foty specjalnie dla Ciebie http://img163.imageshack.us/img163/5756/przylaczpradu050320101.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.ushttp://img210.imageshack.us/img210/1511/przylaczpradu050320103.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ROZPOCZECIE BUDOWY !!!!!24 . Kwiecien .2010 Zdejmujemy humus http://img443.imageshack.us/img443/5334/zdejmowaniehumusu240420.jpg http://img9.imageshack.us/img9/5334/zdejmowaniehumusu240420.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts