admin1719498882 10.06.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Drodzy Użytkownicy, W związku z coraz większym zainteresowaniem nową funkcjonalnością forum jaką jest Płatny profil gorąco zachęcamy do zamieszczania uwag odnośnie działania tej funkcjonalności. Wszelkie Wasze opinie i sugestie są dla nas niezwykle cenne! Zrobimy wszystko aby produkt ten był dla Was w pełni satysfakcjonujący. z pozdrowieniami,Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 To ja wnosze poprawke... WItam jestem poprawka Bardzo przydatna opcja: zaznaczanie czy w danej wypowiedzi wypowiadamy sie zajmujac oficjalne stanowisko reprezentujac firmę czy tez zabieramy głos mniej oficjalnie. To w zasadzie powstrzymuje mnie przed skorzystaniem z platnego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts