Anjazzielonego 17.06.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Aga, to pies będzie froterował kurz, jakby się jednak jakiś pojawił na tych Twoich jasnościach:) - u mnie koty pełnią funkcję froterek:) Tak, Dekoria ma pokrycia, ale chyba tylko na niektóre modele sof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.06.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ja też jestem zainteresowana sofami ze zdejmowanym pokryciem, wersje klasyczne 3-osobowa lub 2,5 i do tego 2 fotelezestaw powinien być małogabarytowy, szczególnie fotele, bo salon jest mały już jakieś wybory dokonane ?najlepsza wersja cena/jakość ?zupełnie nie wiem co kupić ??? napiszcie coś jeszcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.06.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Reniu, wierzę, że Popcarol rozpracowała sofy i zda nam relację wkrótce, bo jest na etapie kupowania JUŻ, ja dopiero za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 20.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 mając obecnie narożnik wiem,ze nigdy więcej nie zdecyduje się na takie rozwiązanie....wylegiwanie sie we dwójke? możliwe tylko jeśli się rozłoży (jesli posiada opcje spania)...a tak to jest bardzo nie wygodnie osobie ktora spi na krótszym rameniu.... po co ze zdejmowanym pokryciem nie lepiej z takim które można przetrzeć? nie mówię o skórach,ale przecież dobry materiał wytrzyma kilka lat ładnie wyglądając.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Aniu, ja też dopiero za jakiś czas, bo najpierw bibliotekę muszę kupić, potem wypoczynek. Ale już teraz dobieram, oglądam, planuję .... Rybko, chciałabym jasny, kremowy, jasny beż, bo tak mi do innych rzeczy pasuje ... a mój mąż na nim będzie siedział, spał (na siedząco oczywiście w ciągu dnia), jadł, pił, czytał i praktycznie do 12 godzin dziennie spędzał (pracuje trochę w domu). Więc przecieranie nic tu nie da, po prostu będę musiała prać, bo nie wierzę, że go utrzymamy w czystości. Sama nie wiem co wybrać ..... musi być ładne i praktyczne a jasne kolory praktyczne nie są. Na dobrą sprawę pasowałoby mu dać czekoladę to wtedy mógłby na nim żyć 24 godz na dobę bez szwanku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.06.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja też muszę mieć ze zdejmowanym pokryciem, bo przy małych dzieciach i zwierzakach, sztuk kilka, nie da się " kontemplować urody mebli".Meble się użytkuje, bardzo intensywnie - a to wypaprze czekoladą, a to ketchupem, a to komuś trochę makaronu z sosem spadnie z talerza (wiem wiem, cóż za pogaństwo - zamiast jeść przy stole, często jedzą, siedząc na kanapie i trzymając talerz w ręku, bo tak wygodnie i fajnie:)), ktoś rozleje kawę itp, a to koty brudnymi łapkami zapragną wyłożyć się bezczelnie.... Ja kocham biel, i wiem, że jest praktyczna, pod warunkiem, że można prać, odplamiać i wybielać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 20.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Renia moi rodzice mają taki wypoczynek do ogolnego użytku, który przetrwał małe dziecko, obecnie nastolatka i dwojke moich maluchow (2 i 3 latka)...dzisiaj moj 2-latek wytarł ręce ubrudzone truskawkami i wystarczyło przetrzec, śladu nie ma.córa pochlapała lodami i to samo!...niestety nie znam firmy, w lokalnym sklepie sprzedają te mebelki, ale głównie podobno na eksport...cena w sumie średnia.... u nas przy dwojce maluchow sprawdza sie również o dziwo skóra! wycierasz i nie ma...nawet długopis itp. a co do prania...hmmmm....wydaje mi się, że po kilku razach może zrobić się dość brzydka...no ale może można by ją wtedy wymienić a nie kupować nową kanapę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.06.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 [sprawdza sie również o dziwo skóra! wycierasz i nie ma...nawet długopis itp. a co do prania...hmmmm....wydaje mi się, że po kilku razach może zrobić się dość brzydka...no ale może można by ją wtedy wymienić a nie kupować nową kanapę... u mnie skóra nie ma racji bytu, bo jest kot, będzie drapał i będą dziury po pazurkach. Tak myślałam, że można będzie kupić nowy pokrowiec, pod warunkiem, że firma będzie produkować za kilka lat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.06.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ryba, czy możesz dowiedzieć się, co to za tkanina albo jaka firma jest producentem sof?Brzmi ciekawie, wiem, że są takie tkaniny, które czyści się szmatką samą zimną wodą, bez detergentów, i plamy schodzą. U nas też skóra nieeee, bo po pierwsze, nie komponuje się z wymarzoną aranżacją, po drugie - TRZY koty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.06.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hmm kupuje w koncu sofe, ktora nie bedzie miala zdejmowalnego pokrowca. Mam nadzieje dobrze sie bedzie czyscic. No ale domowych zwierzakow nie ma (w planach 1 kot, ale sie zobaczy jeszcze), jemy przy stole. Skora odpada bo zimno i nie lubimy, material bedzie sie dobrze trzymal mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.06.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no to mów szybko co wybrałaś i dlaczego to, a nie co innego.lubię słuchać argumentów innych osób, bo zwracają uwagę na to, na co ja bym nie zwróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.06.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Popcarol, wrzuć linka do zdjęć!Jaka to będzie tkanina, jaki kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.06.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 u mnie na wierzchu w dzienniku wszystko jest. wybralam ze wzgledow stylistycznych glownie, pojecia nie mam czy dobrze sie na tym bedzie siedziec czy nie, po prostu chyba pasuja u mnie (beda pasowac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ryba, czy możesz dowiedzieć się, co to za tkanina albo jaka firma jest producentem sof? Brzmi ciekawie, wiem, że są takie tkaniny, które czyści się szmatką samą zimną wodą, bez detergentów, i plamy schodzą. U nas też skóra nieeee, bo po pierwsze, nie komponuje się z wymarzoną aranżacją, po drugie - TRZY koty:) Wajnert w zeszłym roku szeroko się reklamował z tkaninami zmywalnymi wyłącznie wodą (w reklamie schodził wodą nawet długopis ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 23.06.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 niestety nazwy nikt nie pamieta, bo ten producent nie jest jakis znany...material jest w stylu nubuk/welur i dlugopis tez zejdzie wystarczy szmatka+woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 material jest w stylu nubuk/welur i dlugopis tez zejdzie wystarczy szmatka+woda ta tkanina to prawdopodobnie alcantara. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 23.06.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ikea ma kanapy a w Dekorii, można kupić dodatkowe pokrycia w różnych deseniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.06.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Znalazłam firmę ,która tez zajmuje się szyciem pokrowców i to za dużo mniejsze pieniądze ,jak w Dekorii.Może się komuś przyda.Sama czekam teraz na próbki tkanin ,bo potrzebuje pokrowce dla dwóch ektorpowhttp://www.zent-decor.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&Itemid=66&category_id=&product_id=1077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 24.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ... może któraś z was wie czy/gdzie można napotkać taką tkaninę zasłonkową...?http://www.housetohome.co.uk/imageBank/a/aqua-living-room.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 24.06.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 BEAUTY, dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts