Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GreenSystem - systemowe ogrody ścienne OPINIE

Co sądzisz o systemie GreenSystem?  

1. 1. Co sądzisz o systemie GreenSystem?

• świetne rozwiązanie - chętnie kupię
      0
    • fajny pomysł - muszę zobczyć
      0
    • takie sobie
      0
    • za mało informacji aby wydać osąd
      0
    • zdecydowanie nie polecam
      0

Recommended Posts

Witam

Mam na imię Monika, od lat moja pasją jest dekoracja wnętrz i ogrodnictwo. Zafascynował mnie temat tzw. zielonych ścian, pionowych ogrodów czyli system roślin, które rosną pionowo po ścianie mieszkania, biura lub po ogrodzeniu czy balkonie. Operowanie zielenią przy aranżacji wnętrz jest nowatorskim i bardzo modnym rozwiązaniem, daje ciekawe możliwości wykorzystania motywów ekologicznych we wnętrzach biurowych jak i mieszkalnych.

Rozwiązanie, które udało mi się opracować po dwóch latach poszukiwań, stało się podwaliną mojej firmy GreenSystem.

System donic ściennych jest wyjątkowy, ponieważ nie wymaga stosowania wymyślnych i skomplikowanych konstrukcji, lecz wykorzystuje łatwe w montażu i utrzymaniu moduły z naturalnego materiału.

Innymi słowy:

GreenSystem jest unikalny, ponieważ łatwo go zamontować, można go dowolnie edytować i jest bardzo prosty w utrzymaniu.

Czym jest GreenSystem?

1. GreenSystem to elastyczne, oddychające i modułowe doniczki.

2. Nadają się do wykorzystania wewnątrz jak i na zewnątrz.

3. Mają wbudowane bariery, które zapobiegają przedostawaniu się wilgoci, aby chronić meble i ściany.

4. Są idealne do tworzenia pionowych ogrodów – kiedy masz przestrzeń, ale brak ci gruntu by posadzić rośliny.

5. GreenSystem są lekkie i mogą być składane płasko, co czyni je proste w użyciu, przemieszczaniu i składowaniu.

Bardzo proszę o wyrażenie swojej opinii i ewentualnych sugestii na temat mojego pomysłu.

adres strony: http://www.greensystem.com.pl

Z góry dziękuję.

m3.jpg

m6.jpg

m1.jpg

m8.jpg