adff 11.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Witam .Zdecydowałem się na piec z Wieprza ISKRA tylko mam problem z doborem mocy 26 KW lub 30 KW dom jest to LORA z Archipelag Wrocław tylko troszkę przerobiony Projekt garaż powiększony i podniesione poddasze dom ma 102m Poddasze 50m i garaż 30m w garażu tylko złamanie powietrza będzie w tym podłogowe podgrzewanie i wymiennik wody na 140l ściany są na 36cm beton komórkowy termorex z Bielska białej klasa 350 ściany bez ocieplenia w lecie będę chciał palić na ciepłą wodę paliwo będzie eko groszek lub miał w sklepie polecili mi 30kw insatlator poleca też 30kw inny instalator poleca 26kw i inny sklep 26kw nie wiem co wybrać proszę o poradę fachowców bo ja jestem w tym temacie zielony...czy lepszy jest większej mocy piec czy mniejszej proszę o zalety i wady jednego i drugiego....Pozdrawiam Edytowane 11 Czerwca 2010 przez adff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts