verd 11.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Skoro jest temat o komarach to może ktoś mi poradzi coś na pajęczyny i pająki. W sklepach nie widziałam nic na pająki, a każdego dnia myję okna, obdzieram je z pajęczyn, żeby następnego dnia zrobić to samo.Pajączek skubany potrafi sobie przez noc utkać pajęczynę na jakieś pół metra .Proszę o poradę- nie mam już sił z tym walczyć!Są jakieś pułapki na pająki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Hint: co jedzą pająki? Jak nie będą miały co jeść, to się same wyniosą ze swoimi pajęczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 11.06.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Niestety chyba nie jestem w stanie zlikwidować wszystkich muszek, meszek itp które latają w powietrzu na zewnątrz okna a tym własnie "moje" pajączki się pasą Dzisiaj zlokalizowałam wszystkie pająki. Mam najdzieję, że nowe tak szybko nie pojawią się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 11.06.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 każdego dnia myję okna, obdzieram je z pajęczyn, żeby następnego dnia zrobić to samo. Masakra, po co koleżanka myje codziennie okna ? To chyba jakaś choroba natręctw ?Myślę że pozbycie się pająków nie rozwiąże koleżanki problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 23.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pająki żywią się muszkami, a tych usunąć się nie da.Za oknem świecą latarnie miejskie i muszki goszczą całą noc.Poczekam, może wypowie się ktoś, kto zetknął się z tym problemem również. To nie choroba natręctw.Okna po tygodniu niemycia wyglądają jak w opuszczonym co najmniej od kilku lat domu.Firanki z pajęczyny w każdym narożniku naszpikowane małymi czarnymi muszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 codzienne mycie okien?! Verdone, nie masz ochoty przyjechać do Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts