Uller 06.02.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Od paru tygodni mam kłopoty z otwieraniem stron forum muratora. Średnio co jakieś 5 podstron pojawia mi się komunikat: Instrukcja spod 0x1a427813 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x00000000. Pamięć nie może być read.Na początku tekst bawił mnie swoim nieudolnym spolszczeniem, ale teraz doprowadza mnie do szału. Przez niego oglądanie forum staje się tak uciążliwe, że aż mnie odrzuca od niego. Czasami usiłuje wejść 10 razy na jakiś wątek aby się wstrzelić (po kilku próbach udaje się). Po każdym błędzie zamykany jest IE. Czy może powinienem cos uczynić z własnym komputerem czy wina leży po stronie serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 06.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 WitamNa początku tekst bawił mnie swoim nieudolnym spolszczeniem, ale teraz doprowadza mnie do szału. Przez niego oglądanie forum staje się tak uciążliwe, że aż mnie odrzuca od niego. Czasami usiłuje wejść 10 razy na jakiś wątek aby się wstrzelić (po kilku próbach udaje się). Po każdym błędzie zamykany jest IE. Czy może powinienem cos uczynić z własnym komputerem czy wina leży po stronie serwera?Jest to pierwszy sygnal ze strona forum powoduje problemy w Internet Explorerze. W ciagu ostatnich dni mechanizm forum nie byl zmieniany wiec raczej suzkalbym problemu po stronie Pana stacji roboczej. Czy problem dotyczy tylko muratora? Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 06.02.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Jest to pierwszy sygnal ze strona forum powoduje problemy w Internet Explorerze. W ciagu ostatnich dni mechanizm forum nie byl zmieniany wiec raczej suzkalbym problemu po stronie Pana stacji roboczej. Czy problem dotyczy tylko muratora? Problem dotyczy jedynie strony muratora. Pojawił się po raz pierwszy w okolicach nowego roku. Do tej pory wykazywałem się dużą cierpliwością i liczyłem na to że samo przejdzie. Adres komurki pamieci skąd następuje odczyt jest stały: 0x1a42F813 (wyżej pomyliłem się o jedną cyfrę) System operacyjny WIN2k Przeglądarka IE 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 07.02.2004 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Przeinstalowałem IE na wersję 6.0.Jak na razie nie odnotowałem błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts