chickie 11.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam potrzebuje pomocy i porady. Pobudowałem piwnicę i zalałem strop, po zdjęciu belek stropowych zostało dużo wody po deszczach i po polewaniu stropu i niewiem jak się jej pozbyć a nie mam jeszcze wentylacji w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 11.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=osuszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 12.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 a jak dużo tej wody??? jak parę cm to zebrać łopatą do wiaderka i wylać na zewnątrz... jak po kolana i więcej to może pompa.... a co to znaczy "nie mam wentylacji" ??? przecież chyba musibyć dziura na schody, a może są i okienka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts