verterix 21.03.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No proszę NETbet wpadł nawet do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1970 22.03.2011 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Pozdrawiam was serdecznie i życzę wam wytrwałości,miłych urzędników ,klawego kierownika budowy,dobrych rabatów na materiały budowlane no i przede wszystkim dużo szczęścia.Ja buduję też sam od 2 lat i mam w tej chwili SSZ, w tym momencie skończyła się kasa ale powolutku zawsze się coś zrobi.Narazie udaje się mi budować bez kredytu hipotecznego (lichwa!!!)i mam nadzieję ,że uda się tak dalej ciągnąć (raz na kiedy wspieram się kredytem np.na okna).Życzę wam powodzenia i uporu w dąrzeniu do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.03.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Taki wykop to i ja bym chciala miec, ale ja mam dol jak wyrwa po bombie Baj de łej tez bedziemy teraz prad podlaczac ... Edytowane 23 Marca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 25.03.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Przy fundamentach może brat pomoże po szkole no i na ojca mogę liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoos 25.03.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nie no, kopara mi opadła jak widzę ręczne ściąganie humusu w pojedynkę. My też jedziemy z budową własnymi rękami, ale aż takimi hardkorami nie jesteśmy. Z drugiej strony żałuję, że nie ściągałem sam, bo miałem na to całe lato a kopara mi zrobiła na działce taką rozpierduchę, że chyba dopiero za 3 lata to uprzątnę. Z perspektywy czasu to bym chyba ściągał humus ręcznie. Wytrwałości życzę, tym bardziej, że chatka większa niż nasza. Będę podglądał, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 25.03.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Hardcore to był w zeszłym roku jak równaliśmy działkę (słowa Żony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 28.03.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Też pragne sie przywitać...Właśnie zaczoł się najlepszy okres w waszym życiu...Życzę powodzenia... P.S.Co raz częściej dochodze do wrażenia, że tylko ja nie mam dziennika założonego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Co raz częściej dochodze do wrażenia, że tylko ja nie mam dziennika założonego:) ...no właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no właśnie - Inż. to podobnie jak tomraider (przy caaaaałym wielkim szacunku) - doradza, a nie ma u nich gdzie pomarudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 30.03.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 No właśnie Inż. czemu nie masz dziennika? A po marudzić możecie u mnie w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hej, pogoda Ci sobote popsula tak jak u nas- tez padal snieg na przemian z deszczem i sloncem, ale nic to ladnie lecicie dalej. Lawy sie robia jak nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 31.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam budowlańców, piąteczka za odwagę budowania samemu, zawsze to taniej a budowa idzie jak trzeba bez niespodzianek. Trzymajcie się, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 31.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wiem, wiem spokojnie, już chyba nie długo coś urodzi się w kwestii dziennika...Będziecie mogli pomarudzić...A propo pogody... dochodzę do wniosku, że ciekawym zjawiskiem jest to, że u was śnieg a ja w sobotę próg pod drzwi wylełem, i nadproże nad dzwiami (innymi), a później jak szron zszedł z deskowania dachu garażu:) to postawiłem rusztowanie na dach, żeby zacząć wykończenie szczytu budynku...Dobra, dobra wiem... Załuż wreście dziennik Inż.!!! (to sam do siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pieknie to wszystko u Was wyglada, i jak rowniutko kopane:) Robi sie coraz ciekawiej,oj tylko czekac na zdjecia z prac na placu boju Inz z mila checia poczytalabym Twoj dziennik budowy,ktorego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zone masz taka jakbys szesc zon mial, tak Ci sprytnie kreci zbrojonko. Tak trzymac-powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.04.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziennik już jest... stopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 03.04.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Żonkę mam SUPER Ze strzemionami to się spisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No pieknie Panie, pieknie:) Niech Wam pogoda dopisze we wtorek:) Nam sie akurat udalo kupic pogieta stal w cenie stali na metry, wiec jak nie widac roznicy to po co wyginac:cool:, tak czy siak swojego zbrojenia nawet w 50 h sami bysmy nie ukrecili. Potem zbrojarz sie na nas zalil ze gdyby wiedzial ze takie trudne to by nie bral.. Odnosnie poziomu, to my nabijalismy gwozdzie. Zlapalismy szlaufwaga gorny poziom lania w narozach, potem rozciagnelismy zylke pomiedzy, ponabijalismy gwozdzie co 1,5m i sciagnelismy zylke. Gwozdzie daly nam poziom.Tasma moze Ci sie odkleic. Tak czy siak wlasnie pada i sie nam podlewa, zycze tego samego farta, Slonca przy zalewaniu i deszczu zamiast podlewania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ... a wieczorem jeszcze raz teść i tata ( znaczy TATY czy jakoś tak BasH nazywa taki miks). ... Pozdrawiam Vert Ło matko Dyrettorko. Cytują mnie, prawie jak łojca Dyrretora od dziecioka spod Łodzi A tak w ogóle dopiero spojrzałem, że my prawie krajany, bo ty kaszebskie a ja borowiackie plemie. Nie tak daleko jakby co. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 04.04.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No my prawie ziomki jesteśmy A cytować trzeba trafne określenia co by potomni nie pozapominali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts