kalio 04.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja tak z rewizytą Ale kaszuby to maja powera zeby samemu odchumosowywac to hohooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cholercia, chciałbym już być na waszym poziomie, ale ciągle czekam na pozwolenie na budowę :/ Pozdrawiam i życzę owocnej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 04.04.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cholercia, chciałbym już być na waszym poziomie, ale ciągle czekam na pozwolenie na budowę :/ Pozdrawiam i życzę owocnej budowy Spokojnie ja miałem to samo w zeszłym roku. tyle ze wtedy to nie pozwolenie mnie blokowało tylko brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Powodzenia i pelnych portek:) Niech Wam idzie zalewanie szybko i bezproblemowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pewnie - na tym etapie chociaż widać władowaną kasę - piątaka na beton na strop czy inne bajery... Najfajniejszy okres budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 O rety, to juz jutro trzymam kciuki!!! wieczorkiem wejde zobaczyc jak tam bylo, mam nadzieje,ze fotorelacja bedzie z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Zalali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 05.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Zalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak bylo? juz pedze do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Naprawde wyglada hiper super. I macie jeden plus - nie musicie nic rozszalowywac:) Dobra robota majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A rzucilo mi sie w oczy, czemu tak plytko wyciagnales slupy??Bo to chyba slupy wystaja (albo oslepłam), jak zrobisz Majster zaklad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Naprawde wyglada hiper super. I macie jeden plus - nie musicie nic rozszalowywac:) Dobra robota majster Podpisuje sie pod tym postem obiema rekoma,ale dodalabym cosik wiecej.... zaje%&@ robota ' Te wykopy sa dla mnie rewelacyjne, kilka razy przegladalam zdjecia z niedowierzaniem ze takie rowniutkie MusiSieUdac, ja to chyba jak cien za toba podazam, bo gdzie ty tam ja, albo i odwrotnie, gdzie ja chce tam ty jestes. chcesz byc pierwsza i tym sposobem mnie wyprzedzasz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 EEE tam od razu pierwsza, po prostu szybsza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 EEE tam od razu pierwsza, po prostu szybsza:lol2: To zwolnij troche bo ja nie nadazam, juz sapie jak jakas stara lokomotywa jeszcze troche to zylek na czole dostane od tego biegania po forum:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 06.04.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A rzucilo mi sie w oczy, czemu tak plytko wyciagnales slupy??Bo to chyba slupy wystaja (albo oslepłam), jak zrobisz Majster zaklad?? Tam będą cztery cokoły pod kolumny. W projekcie nie ma zbrojenia w cokołach a kolumny też nie są zaprojektowane jako słupy betonowe, tylko jako gotowe elementy. Zamierzam za zbroić cokoły a potem z nich wypuścić zbrojenie na kolumny. Zakładu starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tam będą cztery cokoły pod kolumny. W projekcie nie ma zbrojenia w cokołach a kolumny też nie są zaprojektowane jako słupy betonowe, tylko jako gotowe elementy. Zamierzam za zbroić cokoły a potem z nich wypuścić zbrojenie na kolumny. Zakładu starczy. Tak sie zapytalam, bo rzucilo mi sie w oczy i zaciekawilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 06.04.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tak sie zapytalam, bo rzucilo mi sie w oczy i zaciekawilo:) Masz wnikliwe OKO Niestety mój projekt będzie mi służył jedynie do odczytywania ważniejszych wymiarów resztę muszę przeliczyć samemu. Zmieniłem materiał na ściany i strop z systemowego na monolit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Masz wnikliwe OKO Ale tylko prawe Tez musimy sie zabrac i podlaczyc wode i prad, ale jakos brakuje mi mobilizacji do tego. Przylacza juz mamy, tylko pozakladac liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 13.04.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Widzę, że doszedłeś do momentu w którym się człowiek przekonuje, że jak sam nie zrobi to mu spierd...Rób resztę sam, dasz rade... Zapytaj fachury samoroby a zobaczysz jak się sypną pomysły:) PozdroInż. P.S.A ile za tę fuchę biorą u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 13.04.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 narzynke 3 lata temu zakładała jakaś firma która wygrała przetarg. co do kanalizy zgłosiłem problem i mam czekać. Będzie interwencja u wykonawcy. Przyłącze wody zrobiłem samemu, po co przepłacać. tylko doszedł koszt koparki bo droga musiała być szybko przejezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts