MusiSieUdac 15.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Hejka, no niech sie mury pna do gory:) PS. Jak zamierzasz zaizolowac poziomo folia tam gdzie masz wystające prety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 16.04.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 zasmaruje dysperbitem kilka razy. powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wodzu jak skonczysz to zapraszam do siebie, mam pole do popisu- sciany piwnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Widzę, że również samemu ciągniesz congratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Pieknie, coz moge wiecej powiedziec sciany rosna w gore, sa rowne.....oj maly pomocnik spisuje sie na medal, ale wszystko to sie udaje za zasluga dwoch inwestorek-inspektorek, bo gdyby nie one to bylaby na pewno jakas usterka nie ma to jak pomocne oko kobiety na budowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 20.04.2011 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Inwestorki są najpotrzebniejsze A młody pomocnik jest świetny. Pokazałem mu jak się używa poziomnicy. Potem latał po budowie i sprawdzał czy prosto Nagle woła do mnie tata ale tu jest krzywo! Raz drugi trzeci w końcu poszedłem zobaczyć a on patrzał na oczko od mierzenia kąta 45 stopni Wesoło musi być Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez verterix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img7.staticmn.pl/images/fbfiles/images/Jajka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.04.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wesołych:)http://images35.fotosik.pl/625/6297a504789ebde7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 To teraz chudziak:) Z pompy czy z betuniary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.04.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 To teraz chudziak:) Z pompy czy z betuniary??? ... przydałoby się jeszcze chociaż trochę zasypać i ubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.04.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ... przydałoby się jeszcze chociaż trochę zasypać i ubić Ale to sama przyjemność przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 01.05.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ale to sama przyjemność przecież MusiSieUdac Ty to jesteś naprawdę w gorącej wodzie kąpana Narazie skłąniam się ku temu żeby jednak wziąć gruchę. 8m3 betonu to nie w kij dmuchał , a tyle wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Bierz gruchę - bez zap%$^%nia bezsensowanego z taczkami a i jakość jakby lepsza. Z szrocika to można sobie płocik zalewać albo mały górny wianuszek pod więźbę. Reszta gruchowana. 8 kubłów to prawie duża grucha - spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 04.05.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Bierz gruchę - bez zap%$^%nia bezsensowanego z taczkami a i jakość jakby lepsza. Z szrocika to można sobie płocik zalewać albo mały górny wianuszek pod więźbę. Reszta gruchowana. 8 kubłów to prawie duża grucha - spoko. 8 m3 to prawie pełna grucha , cena 1500zł nie ma co się szarpać z betoniarką. Ekonomicznie to nawet się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.05.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Bierz gruchę - bez zap%$^%nia bezsensowanego z taczkami a i jakość jakby lepsza. Z szrocika to można sobie płocik zalewać albo mały górny wianuszek pod więźbę. Reszta gruchowana. 8 kubłów to prawie duża grucha - spoko. Cwaniaki, my mielismy ponad 4 kubiki i cene za to 1500 zl za beton z gruchy + pompa+transport ( brak min. logist), wiec nie uwazam ze nasze latanie z taczkami bylo bezsensowne, bo zaplacilismy niecalą polowe tego, a jakosc tez dobra, bynajmniej nic nie kruszy i nie odpryskuje a sporo juz na tym chudziaku sie dzieje. Verterix gratuluje samorobnego stanu zeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) Mieszkam w głębi borów, a betoniarnie zabijają się o każdego klienta - nie macie beczek 6,5 kubika? Pompa na chudziak niepotrzebna - wystarczy taśma wożona na niektórych gruchach. zaraz zaraz - pisałaś o 4 kubikach, wcześniej gdzieś tam że masz pół mojego stropu więc powiedzmy podobnie z podłogą na chudziaku - czyli licząc nawet 70 metrów kwadratowych lałaś 6 cm chudziaka? Edytowane 11 Maja 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) Nie do konca, moj jeden strop ma lekko ponad 60 m kw, a chudziak wyszedl ok 4 - 4,5 m3, musisz pamietac ze tam gdzie lawy to nie lejemy przeciez ( a sama szerokosc lawy to 60cm), a przy stropie lejesz calosc.Ja mam do najblizszej betoniarni 30km i wcale sie o nas nie zabijaja jak widać. Nie wiem jaki zasieg ma taka tasma, bo akurat u mnie grucha podjezdza jakies 20 m od budowy, blizej nie da rady. Nie zawsze wszystko jest oczywiste, i jasne ze gdybym miala 7 kubikow to wzielabym ta gruche a nie bujała się betoniarka dwa dni, ale nie miałam, nie chcialam placic za to ze nie mam pelnej gruchy, a za zaoszczedzona kase zaplacilam za cement do murowania Edytowane 11 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No z 20 metrów to nie da rady taśmą... Szrocik (lub pompa ) górą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.05.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No baaaa, wszystko powyzej min, logistycznego tylko z gruchy, nawet zaoszczedzona kasa na waciki nie daje tyle przyjemności co pompa:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts