verterix 13.05.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Faktycznie, muszę się zgodzić z tym że ceny niektórych betoniarni powalają na kolana. Tak jest u mnie. Najbliższy węzeł 18 km ale ceny średnio 40 zł więcej na metrze niż u konkurencji która ma węzeł 30km ode mnie. A "szrociki" dają dużo przyjemności z zalewania. Przy pompie to rach ciach i do domu. A przy betoniarce to piwko można sobie wypić nie jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A przy betoniarce to piwko można sobie wypić nie jedno. Nie było czasu załadować do taczki, a co dopiero pifko wypić Na ostatnim zdjęciu wygląda jakby Ci brzoza rosła w chudziaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 13.05.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 o fack(-t) faktycznie brzoza Czego to oni teraz dolewają do tego betonu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.05.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Cześć. Niech się mury pną do góry. Aby nie zasysało w 5 sekund, klej się nie "spalił" (jak się muruje w upały) i dla mocniejszej spoiny warto pare minut przed jechaniem spoin spryskać bloczki wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 22.05.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 faktycznie z tą wodą może być metoda na szybkie schnięcie kleju. w poniedziałek sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.05.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Wolniejsze schnięcie w upały poprawia też siłę spajania. Ja dosłownie musiałem z węża co chwilę lać bloczki tak wysychały. Na koniec klejenia jeszcze lałem po całości, aby klej miał co pić z bloczka. http://images46.fotosik.pl/353/6ef9c95b527e6bbfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.05.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 I jak postępy? Lejesz wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 26.05.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Już nadrabiam zaległości W tym tygodniu nie było tak gorąco. Padało przy tym dosyć często więc nie było potrzeby polewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Normalnie inwestorka ma cichobiegi jak ta lala - jak jej spadnie coś na stopę, to od razu na normalne obuwie zamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 31.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ... ulaaalaaa... Widzę, że szanowna małża pozazdrościła MSU robót - ale u Twojej i technika cięcia i behape lepszejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 31.05.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no wiesz BasH było by niedobrze jak by sobie ałka zrobiła Zapał kobita ma. byłem w szoku że się elektronarzędzi nie boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.06.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jaki planujesz piec/sposób podłączenia dymnego? Masz bardzo wysoko trójnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 22.06.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 celowo trójnik jest tak wysoko. mam małą kotłownie i w dodatku komin jest za blisko narożnika. (gdybym go przesunął na pietrze komin był by na środku łazienki) w planach mam zamiar kupić piec na pellety ale życie pokaże. Na pewno będzie to piec z wyjściem kominowym do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 29.06.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Normalnie pod wrażenie jestem Nieźle Wam idzie Ja mam dwie siostry, mąż jedną, syna jeszcze nie mamy więc musieliśmy ekipę zatrudnić. (Za to mam z kim na zakupy chodzić ). Pozdrawiam i życzę dużo sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Fajnie poszło, a kolumny lepiej niz flachowcy. Brawo Co do dzieciow, nasz mlody jezdzil z nami prawie codziennie dopoki ostatnio wlazł na strop i stal na scianie 24cm, po rowni ktora sobie polozylismy do przenoszenia zeber zbrojeniowych. To była doslownie chwila naszej nieuwagi. Myslalam, ze umre ze strachu. Od tej pory jezdzi z nami, tylko jak bierzemy ze soba babcie do pilnowania go. Doslownie chwila nieuwagi i nieszczescie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 30.06.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mój syn ma 6 lat i naprawdę nie ma z nim kłopotu na budowie, siedzi w piasku albo buduje domki z odpadów Interesuje się wszystkim ale trzyma się z daleka od rusztowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.07.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Mój syn ma 6 lat i naprawdę nie ma z nim kłopotu na budowie, siedzi w piasku albo buduje domki z odpadów Interesuje się wszystkim ale trzyma się z daleka od rusztowań. Z naszym tez nie ma klopotow i z reguly tak samo sie bawi na budowie, bierze wszystkie swoje koparki, wywrotki itd i bawi sie w piachu, przewozi kamyki i takie tam. No ale tym razem wyobraznia podpowiedziala cos innego, zreszta jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 02.07.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Co racja to racja. Prawo "ograniczonego zaufania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.07.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) celowo trójnik jest tak wysoko. mam małą kotłownie i w dodatku komin jest za blisko narożnika. (gdybym go przesunął na pietrze komin był by na środku łazienki) w planach mam zamiar kupić piec na pellety ale życie pokaże. Na pewno będzie to piec z wyjściem kominowym do góry. Widziałeś AKM defro? Fajny do małej kotłowni - tyle, że są o nim różne opinie. http://www.defro.pl/kotly/seria-defro-akm/defro-akm ... i podobny ze stalmarka: http://www.stalmark.pl/pl/kotly-z-podajnikiem-tlokowym-typu-stalmark nasz mlody jezdzil z nami prawie codziennie dopoki ostatnio wlazł na strop i stal na scianie 24cm, Wziął przykład z wujka BasH'a ze zdjęcia kilka postów wyżej Edytowane 4 Lipca 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zonka - Zuch kobita, kibicuje i pozdrawiam. Kiedy plany zalewania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts