Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STAROSTA komentarze

Recommended Posts

Faktycznie, muszę się zgodzić z tym że ceny niektórych betoniarni powalają na kolana. Tak jest u mnie. Najbliższy węzeł 18 km ale ceny średnio 40 zł więcej na metrze niż u konkurencji która ma węzeł 30km ode mnie. A "szrociki" dają dużo przyjemności ;) z zalewania. Przy pompie to rach ciach i do domu. A przy betoniarce to piwko można sobie wypić nie jedno. :p

• Odpowiedzi 159
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Fajnie poszło, a kolumny lepiej niz flachowcy. Brawo

Co do dzieciow, nasz mlody jezdzil z nami prawie codziennie dopoki ostatnio wlazł na strop i stal na scianie 24cm, po rowni ktora sobie polozylismy do przenoszenia zeber zbrojeniowych. To była doslownie chwila naszej nieuwagi. Myslalam, ze umre ze strachu. Od tej pory jezdzi z nami, tylko jak bierzemy ze soba babcie do pilnowania go. Doslownie chwila nieuwagi i nieszczescie gotowe

Mój syn ma 6 lat i naprawdę nie ma z nim kłopotu na budowie, siedzi w piasku albo buduje domki z odpadów :) Interesuje się wszystkim ale trzyma się z daleka od rusztowań.

Z naszym tez nie ma klopotow i z reguly tak samo sie bawi na budowie, bierze wszystkie swoje koparki, wywrotki itd i bawi sie w piachu, przewozi kamyki i takie tam. No ale tym razem wyobraznia podpowiedziala cos innego, zreszta jak dziecko.

celowo trójnik jest tak wysoko. mam małą kotłownie i w dodatku komin jest za blisko narożnika. (gdybym go przesunął na pietrze komin był by na środku łazienki) w planach mam zamiar kupić piec na pellety ale życie pokaże. Na pewno będzie to piec z wyjściem kominowym do góry.

Widziałeś AKM defro? Fajny do małej kotłowni - tyle, że są o nim różne opinie.

http://www.defro.pl/kotly/seria-defro-akm/defro-akm

... i podobny ze stalmarka:

http://www.stalmark.pl/pl/kotly-z-podajnikiem-tlokowym-typu-stalmark

nasz mlody jezdzil z nami prawie codziennie dopoki ostatnio wlazł na strop i stal na scianie 24cm,

Wziął przykład z wujka BasH'a ze zdjęcia kilka postów wyżej :D

Edytowane przez BasH

• 4 weeks później...