ProARNI 18.03.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Niestety ciagle sie wprowadzamy i jeszcze nie mamy fug w wiatrolapie. Kontaktowalismy sie z Toba tylko Mailem - sms nie byl od nas. ;( ProARNI, jest slicznie! Chyba mam takie same kafle w wiatrolapie. Jaka daliscie fuge? Czy to Ty wyslalas do mnie SMS na poczatku stycznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zanetanozyk 17.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam, Jestem bardzo zainteresowana zakupem projektu domu Krzyś. Śledze ten wątek od początku i przekonały mnie Wasze opinie na jego temat. zastanawiam się nad powiększeniem pokoi na poddaszu kosztem tarasu. Chciałabym jednak zobaczyc wygląd domu po takich zmianahc. wiem że niektórzy z was zdecydowali się na takie kroki. Moge prosic jakieś zdjęcia? dodatkowo przesyłam mojego maila [email protected]. Będe bardzo wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam gorąco i nei mogę się doczekać kiedy będę mogła zamieścić fotografie mojego"Krzysia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12ania 08.06.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam,posiadam do sprzedaży niewykorzystany projekt Krzyś, z podwójnym garażem.516899936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoKKus 03.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witam. Również chciałbym poruszyć temat ciągu wstecznego w kominie. My niestety walczymy z tym zjawiskiem od początku użytkowania. Przewinęli się "fachowcy" z różnych firm kominiarskich - ale niestety w większości to oni się znają na sprzedaży i montażu a zasady działania już ich nie obchodzą. Opinii tyle ilu fachowców. Dzwoniłem do horyzontu - głową w mur - wszystko zgodnie z jakimiś ( jakimi ? ) przepisami ( wysokość komina, odległość od kalenicy itd. ) Podesłali telefonicznie ludzi od Schiedela - jeden telefon i dalej temat się urwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProARNI 06.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witam! Chyba 2 lata temu spotkalismy sie pod Gorzowem? Nasz do w 90 % gotowy, ale z kominem mamy ten sam problem. Na tym forum czytalem ze ktos juz to reklamowal w horyzoncie i chyba nawet mu przyznali racje zejest blad. Ja wlasnie dzisiaj zakladam strazaka i zobaczymy jak bedzie. Mam nadzieje ze pomoze... Pozdrawiamy! Witam. Również chciałbym poruszyć temat ciągu wstecznego w kominie. My niestety walczymy z tym zjawiskiem od początku użytkowania. Przewinęli się "fachowcy" z różnych firm kominiarskich - ale niestety w większości to oni się znają na sprzedaży i montażu a zasady działania już ich nie obchodzą. Opinii tyle ilu fachowców. Dzwoniłem do horyzontu - głową w mur - wszystko zgodnie z jakimiś ( jakimi ? ) przepisami ( wysokość komina, odległość od kalenicy itd. ) Podesłali telefonicznie ludzi od Schiedela - jeden telefon i dalej temat się urwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoKKus 07.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dokładnie. Spotkaliśmy się. Mamy strażaka założonego. Rezultatu brak. Przy silnym wietrze z zachodu ( od zachodu właśnie mamy komin ) niestety wiatr hula w kominie. Robiłem już rozeznanie i w Horyzoncie i u wielu fachowców. Nikt nie jest w stanie nam pomóc. Przy okazji apel do wszystkich, którzy mają podobny problem i próbowali kontaktować się z Horyzontem, może będziemy w stanie wspólnie coś zdziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.04.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Hej hej, jak tam, krzysiomaniacy? Jak Wam się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 28.04.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Hej hej, jak tam, krzysiomaniacy? Jak Wam się mieszka? Cześć Havema. Mieszka się świetnie. U nas jeszcze sporo roboty szczególnie na działce. Ale jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LiwuniaKurunia 25.04.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Witam, czy ktos kto skonczył budowe Krzysia moglby podzielic sie zdjeciami czy rzutami ze zmianami jakie wprowadził? Szukam inspiracji na mojeho krzysia. Serdecznie dziekuje, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts