Havena 05.08.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam kolejnych zainteresowanych Krzysiem Zapytaj innego architekta, czy te zmiany sa az tak kosztowne. Moj szwagier tez przedluzal (dom, oczywiscie) i nie wynislo go to zbyt wiele. Wg naszego harmonogramu powinnismy sie szykowac do lania stropu, a wciaz czekamy na ekipe... Co slychac u innych krzysiomaniakow? Kusiaa, powodzenia w zalatwianu formalnosci i pozniejszej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 05.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Podzielam zdanie Haveny, popytajcie innych architektów, może trafiliście na takiego/taką co nie lubi robić poprawek, a tworzyć od początku. Tym bardziej, że z tego co piszesz dół pozostale raczej bez zmian, poza powiększeniem kuchni. pozdrawiam i również powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kusiaa 07.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Z pewnością poradzimy się innego architekta, choć przyznam, że z usług tego pierwszego biura juz korzystalismy wczesniej i bylismy zadowoleni. Havena ależ Ci zazdroszczę, że już zaczełas ale pewnie jest to frustrujące gdy są warunki do pracy a nie ma komu pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 08.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No troche mnie nie bylo,ale pracowalismy. Strop już zalany i robimy ściany piętra Myślę,że do końca sierpnia będzie dach tfu tfu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No troche mnie nie bylo,ale pracowalismy. Strop już zalany i robimy ściany piętra Myślę,że do końca sierpnia będzie dach tfu tfu... Pozdrawiam W końcu macie strop!!! Gratulacje. Czy doczekamy się zdjęć z Waszej budowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.08.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Strop już zalany i robimy ściany piętra Myślę,że do końca sierpnia będzie dach tfu tfu... Pieknie Wam idzie, trzymam mocno kciuki za dach - wtedy juz bedzie co ogladac U nas na placu stoja juz pustaki i jest cala reszta, tylko ekipa nawiala Moze cos sie ruszy w drugiej polowie miesiaca... Wg naszych pierwotnych planow powinnismy w tym tygodniu lac strop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 10.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zdjęcia w sumie to kiepskawe nic tylko cegła,beton i STAL. Jak będzie dach,to faktycznie nabierze to jakiegoś mozliwego do zaakcepowania wyglądu Jakieś fotki wysłałem Havenie na maila-doszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zdjęcia w sumie to kiepskawe nic tylko cegła,beton i STAL. Jak będzie dach,to faktycznie nabierze to jakiegoś mozliwego do zaakcepowania wyglądu Jakieś fotki wysłałem Havenie na maila-doszły? Havena podeślij mi proszę Kulshrank, a myślisz że na naszych zdjęciach to niby co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Haveno, zdjęcia już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 11.08.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Haveno, zdjęcia już mam. Jeszcze tylko dach zrobia i sie wpraszamy na ogledziny, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Haveno, zdjęcia już mam. Jeszcze tylko dach zrobia i sie wpraszamy na ogledziny, prawda? Koniecznie, nawet jak nas nie zaprosi . Namierzymy "krzysia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 12.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 z chęcią zobaczyłabym na żywo nawet same mury z dachem tylko kurcze z Lublina mam daleko do was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 z chęcią zobaczyłabym na żywo nawet same mury z dachem tylko kurcze z Lublina mam daleko do was wszystkich U kulshranka dach będzie na dniach, też umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 12.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.08.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zapraszam, zapraszam Mile panie, mamy to na pismie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Oj tak. Chyba jeszcze wydrukuję, bo za chwile usunie wpis i klapa. Gorgolka, szykuj się do wyjazdu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia P. 12.08.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, co budują Krzysia. Jestem z mężem na etapie wyboru projektu i podoba nam się Krzyś, zwłaszcza elewacja ogrodowa, plan parteru (wersja lustrzana). Z uwagi na potrzebę kącika do pracy (pokój na parterze to dla teściowej) myślimy o zlikwidowaniu antresoli - tam kąt do pracy, biblioteka. Zastanawiamy się, jak powiększyć pokoiki na górze, może podnieść ściankę kolankową a jeden z pokoi wydłużyć w kierunku zlikwidowanej antresoli. Zależy nam też na odrębnej mini-łazience w sypialni. Super pomysł, aby przenieść kominek do środka domu. Bardzo chciałabym zobaczyć budynek w toku budowy lub już nawet wybudowany, czy ktoś będzie tak uprzejmy i wyrazi zgodę na wizytę?Pozdrawiam,Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zapraszamy!!! My wybraliśmy krzysia B wersję lustrzaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.08.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zapraszamy!!! My wybraliśmy krzysia B wersję lustrzaną. My rowniez zapraszamy. Jak juz ruszymy Mamy takiego samego Krzysia jak pawalara, z malymi przerobkami. Z kominkiem uwazaj, bo ja ciagle sie glowie, jak go wlozyc pod schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Fajnie że Krzysiów jest coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts