Kusiaa 12.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jej ale fajnie, że ktoś jest juz tak daleko Kulshrank czy ja moge prosic o fotki ??? please !!! [email protected] pawalra a gdzie Ty budujesz ? my niestety musimy czekac jeszcze 2 m-ce az zaczniemy kombinowac z projektem. Najpierw musimy miec wlasnosc dzialki a to sie niestety przeciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jej ale fajnie, że ktoś jest juz tak daleko Kulshrank czy ja moge prosic o fotki ??? please !!! [email protected] pawalra a gdzie Ty budujesz ? my niestety musimy czekac jeszcze 2 m-ce az zaczniemy kombinowac z projektem. Najpierw musimy miec wlasnosc dzialki a to sie niestety przeciaga My budujemy k. Gniezna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 13.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Poszło na maila. Dziewczyny jak zrobię lepsze fotki aparatem i z dachem,to je wstawię...jak czas znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 13.08.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 kurka. Dzisiaj bylem na działce te wieńce nad sćianami to jakieś koszmarne zbrojenia. Obawiam się,że jest to niestety kosztorodne... Teraz myslimy nad dachówką i znowu jest problemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 15.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Zdjatka z 15.08.2009 http://images39.fotosik.pl/177/83a7011751afdb58med.jpg http://images43.fotosik.pl/180/4ca29ec52834bb09med.jpg http://images47.fotosik.pl/181/edd078eb2a2e81aemed.jpg http://images40.fotosik.pl/176/4ccae1b626b4afe6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 16.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kulshrank-u, czy strop robiliście jak w projekcie, czy z jakimiś zmianami, bo jestem ciekawa ile wyszło betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 16.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Strop jak w projekcie,ale skrócona antresola. Zobacz na foto 2 ona powinna sięgać jakieś 90 cm dalej. Ile betonu, mimo szczerych chęci nie jestem w stanie powiedzieć,po prostu ja nie mam pojęcia wszystko robi ekipa ja tylko płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kusiaa 16.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kulshrank jeszcze raz dziekuje za fotki. Domek super sie prezentuje. Czy móglbys w miare mozliwosci zrobic zdjecie z kuchni na salon ? Pawalara niestety do Was tez mamy daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 16.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kusiaa to zdjęcie będze bardzo zafałszowane, bo tam "rośnie las" i to zmienia bardzo perspektywę... Ale jak Ci zależy jak pstryknę takowe to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 18.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Usunięto stemple-Kussia specjalnie dla Ciebie,choć nie wiem ,czy o to Tobie chodzilo Widok na salon z kuchni: http://images50.fotosik.pl/183/323e60d66747a0c2med.jpg Widok na salon z wiatrołapu: http://images49.fotosik.pl/183/4ef6ef9dd04ec045med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kusiaa 19.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dzieki Kulshrank wasnie o takie fotki mi chodzilo. Ta Twoja pustka jest duzo wieksza niz na wizualizacjach projektu. Super wyglada. Rozglądales sie juz za oknami ? ciekawa jestem ile wyjda te okna w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMOWNICZKA 19.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 WITAM WSZYSTKICH Jestem pierwszy raz na forum ale od dłuższego czasu śledzę wszelkie aktywności dotyczace projektu KRZYŚ. Bardzo nam sie podoba otwarta przestrzen w tym projekcie ale oczywiście nie byłabym soba gdybym nie dodała czegoś od siebie więc będzie trochę zmian. Obejrzałam Wasze zdjęcia, są super. Nie moge sie doczegac, kiedy my bedziemy na etapie ścian. Teraz załatwiamy formalności więc do ścian jeszcze troche czasu minie. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 19.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witamy DOMOWNICZKĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 19.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dzieki Kulshrank wasnie o takie fotki mi chodzilo. Ta Twoja pustka jest duzo wieksza niz na wizualizacjach projektu. Super wyglada. Rozglądales sie juz za oknami ? ciekawa jestem ile wyjda te okna w salonie. To się cieszę Pustka jest większa o jakeś 90 cm. Okna wlaściwie już wybrane-mały problem z roletą do największego okna w salonie DOMOWNICZKA WITAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 19.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kulshrank, macie już pomysł na tę rolete? My tez mamy z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 19.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak zmniejszyliśmy okno,bo roleta nie chowa się do puszki. Dziura w scianie teraz to 325-328cm,zamiast 360 Tak dla ścisłości to znalazłem firmę,która to zrobi,ale bez gwarancji na roletę i silnik,a to za droga sprawa,zeby nie miala gwaracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 19.08.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Wyraziłem się chyba troche niezrozumiale... Zrobi bez gwarancji z tym dużym oknem tj 360cm. Swoja drogą chlopaki się pomylili i polożyli nadproże na 360 cmm(na początku), oj mówię wam wygląda to M E G A,ale pragmatyzm zwyciężył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 19.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak myślałam, że bez gwarancji dot okna w oryginalnym rozmiarze. My jesteśmy na etapie stawiania tej ściany, o ile można to nazwać ścianą (bloczków niewiele, ale docinania tyle co w całej reszcie domu). Samo zbrojenie słupów przy tym dużym oknie wygląda zadziwiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 19.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak myślałam, że bez gwarancji dot okna w oryginalnym rozmiarze. My jesteśmy na etapie stawiania tej ściany, o ile można to nazwać ścianą (bloczków niewiele, ale docinania tyle co w całej reszcie domu). Samo zbrojenie słupów przy tym dużym oknie wygląda zadziwiająco. Zbrojenia to sa zadziwiające na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 19.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Ciesze się, że już tyle osób buduje lub przymierza się do budowy Krzysia. Ja właśnie zacząłem i jestem na etapie zbrojenia fundamentów. Wyobrażać sobie Krzysia a widzieć go na waszych zdjęciach jak powstaje to naprawdę jest różnica. Dlatego wielkie dzięki za to. Po obejrzeniu zdjęć od razu nasuwa mi się pytanie do Kulshranka jak pogodziłeś skrócenie antresoli ze zmieszczeniem pary drzwi do pokojów na górze? Od razu spodobał mi się ten pomysł, ale chcąc mieć wejścia do dwóch pokoi i ścianę oddzielającą je umieszczoną centralnie to chyba raczej nie jest możliwe?Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts